Välja hotell på Disneyland Paris under 2019

Disneyland Paris

Vilket hotell ska du välja om du ska besöka Disneyland Paris under 2019?

Under 2019 kommer mycket efterlängtad renovering att starta på 3 av Disneys hotell på Disneyland Paris. Även om 2 av hotellen kommer att hålla öppet under renoveringen, så rekommenderar jag ändå att du undviker de hotellen beroende på att hotellen är i stort behov av renovering. Hotellen som ska renoveras är: Disneyland hotel, Hotel New York och Seqouia Lodge. Hotel New York stänger den 1:a januari för att genomgå en fullständig förvandling till ett Marvel hotell. Disneyland Hotel och Seqouia Lodge kommer att starta sina renoveringar i faser och hålla öppet under tiden.

Detta gör att mina rekommendationer är:

Newport Bay Club: Ett riktigt vacker hotell i lyxkategorin. Läsarrecension hittar du här: Newport Bay Club

Hotel Cheyenne: nyrenoverat hotell i budgetklassen. Mer info här: Hotel Cheyenne

Davy Crockett Ranch: Kommer du med bil är Davy Crockett ett toppenval eftersom du bor i en egen stuga. Du måste dock ha bil här eftersom anläggningen ligger en bit ifrån parkerna. Mer info här: Davy Crockett Ranch

Det sista hotellet som inte ska renoveras är Hotel Santa Fe. Hotellet ingår i budgetkategorin och är lite billigare än Hotel Cheyenne. Hotellet är ett bra val, men eftersom Hotel Cheyenne har en nyare renovering och dessutom AC som Hotel Santa Fe saknar så föredrar jag Hotel Cheyenne.

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229