Frost får ett eget område på Disneyland Paris - mer info

Disneyland Paris

Som jag tidigare har berättat kommer Walt Disney Studios på Disneyland Paris att genomgå en enorm expandering som kommer att kosta över 2 miljarder euro. Expanderingen kommer att starta under 2021 och beräknas vara färdig någon gång under 2025 då tre nya områden ska vara klara. Namnen för områdena har Disney inte släppt, men de kommer att ha tre distinkta teman: Marvel, Star Wars och Frozen.

Disney har nu släppt nya detaljer om Frozen delen av parken:

Det nya området kommer att inledas med en sjö där Arendelle och de snötäckta bergen ska synas på andra sidan. Enligt konceptbilderna kommer delar av området finnas där Studios Tram Tour finns idag. En helt ny attraktion samt restaurang och affärer kommer att byggas. Det som troligtvis glädjer unga Frost-fans mest är byggnaden där man kan få möta de populära figurerna. Detta har inte tidigare skett på Disneyland Paris med undantag för Olof som fr.o.m. den 17:e november i år kommer att finnas tillgänglig för Meet&Greet i samband med den nya attraktionen Frozen: A Musical Celebration.


Jag är exalterad över de nya delarna av Walt Disney Studios Park, men jag är mycket besviken över att en del av de klassiska attraktionerna försvinner. Med den här expansionen kommer nästan alla attraktioner som fokuserar på film och hur det görs vara utbytt mot olika Disneyfranchises.

Konceptbilder från Disneys pressrelease

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229