Walt Disney World Recept: Passion Fruit Meringue Tart

Disney-vardag

Ni som har följt bloggen vet att vi bodde på Animal Kingdom Lodge i Maj innan vår kryssning. En av efterrätterna som vi fick var en liten kaka  toppad med maräng. Jag tyckte mycket om den. Den står på min lista av recept från WDW som jag ska försöka mig på att göra. 

Recipe
PASSION FRUIT MERINGUE TART
Boma
Animal Kingdom Lodge

Yield: 8 servings

Ingredients:

8 each 2 ½" Tart Shell
1 ¼ pounds Sweetened Condensed Milk
2 ½ each Egg Yolks
6 tablespoons Passion Fruit Puree
2 tablespoons Lemon Juice
5 each Egg Whites
2 tablespoons + 2 teaspoons Sugar

Method:

1. Mix egg yolks, condensed milk, passion fruit, and lemon juice in a bowl.
Pour mixture into shells.

2. Bake in a 250º oven for 15 to 18 minutes until set.
Cool tarts. (This can be made a day ahead of time.)

3. Prepare meringue by whipping the egg whites and adding sugar.

4. Pipe meringue over tarts to create the spike look.

5. Bake in a 370º oven until browned a little.

6. Remove from oven to cool.

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer