Walt Disney World har öppnat stränderna igen

Walt Disney World

Efter den fruktansvärda händelsen vid Disneys hotel Grand Floridian på Walt Disney World när en tvåårig pojke blev bortförd och dödad av en alligator har Disneys stränder varit stängda för allmänheten och uthyrningen av båtar och vattenskotrar har varit stängda. Disney har nu satt upp stängsel längs stränderna vis Seven Seas Lagoon, där händelsen inträffade. De andra hotellen som har stränder har även fått stängsel. Tillsammans med detta har alla vattendrag fått tydliga skyltar.

Här är stranden vid Disney's Polynesian Resort. Staketet verkar mer vara för att förhindra gäster att gå i vattnet än för att förhindra alligatorer att komma upp på stranden.

Vid Disney's Grand Floridian är nätet dock bättre, och förhoppningsvis kommer alla staket att vara säkra.

Skyltarna finns vid alla vattendrag, ven vid kanaler som inne på EPCOT. I Florida finns det ett talesätt som säger att finns det vatten, så finns det alligatorer. Oavsett hur noga man är, så kommer alligatorer att kunna ta sig in.

​Disney har nu åter öppnat båtuthyrningen, även om de har begränsat tiderna. De startar en timme efter soluppgången och stänger en timme innan solnedgången. 


Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer