Walt Disney World biljetter

Walt Disney World

Ska du till Florida och vill besöka Walt Disney World? Här hittar du all info du behöver om att köpa biljetter.

Det har blivit mer och mer lite mer komplicerat att köpa biljetter till Walt Disney World sedan de införde en prislista baserat på datum. Förr var det enklare att se vilken typ av biljett som skulle köpas, men nu måste vara extra noga med att se till att biljetten gäller under de datum som du planerar att besöka parkerna och att just din park ingår. Se till att läsa villkoren för biljetterna, så att du slipper otrevliga överraskningar.

NÄR ska du köpa biljetter till Walt Disney World?

Du ska absolut köpa biljetterna i god tid innan besöket, eftersom du vill boka boka dina FastPass+ alternativ innan ditt besök. Bor du på ett av Disneys hotell så kan du boka dem tidigast 60 dagar innan besöket och om du inte bor på Disneys hotell är det 30 dagar innan. FastPassen tar slut och det gäller att vara tidigt ute när det gäller de populäraste attraktionerna. Du kan läsa mer om FastPass+ på WDW här: FastPass+ på WDW

VAR ska du köpa dina biljetter till WDW?

Ska du köpa 1- eller 2-dagars biljetter så är det oftast billigast att köpa dem via Disneys egen sida: Walt Disney World men för flerdagars biljetter är det billigare att gå via en auktoriserad biljettsida. Jag har tidigare använt Undercover Tourist och rekommenderar dem gärna (jag har inte något samarbete med dem). Efter att du har köpt biljetterna från någon av dessa auktoriserade biljettsidorna kan du direkt länka dem till ditt Disneykonto online, så att du kan boka FastPass+. Du hämtar ut den fysiska biljetten i en "Will Call" kiosk vid entrén till parkerna.

HUR gör du för att köpa biljetter och hur får du dem?

Du behöver ett Disneykonto. Det är gratis och du gör det snabbt. Ladda också ner appen My Disney Experience där du förutom att köpa biljetter kan boka FastPass, se vilka FastPass som du har bokat, boka nya inne i parkerna, se kartor, väntetider, attraktioner och mycket mer. Bor du på ett av Disneys hotell kommer dina biljetter att vara länkade till ditt Magic Band. (Det kan du läsa mer om här: Magic Band WDW) Om du inte bor på ett av Disneys hotell kan du antingen hämta ut den fysiska biljetten i någon av Will Call kioskerna på WDW eller betala för att få dem hemskickade.

Jag har inget samarbete med Disney eller med Undercover Tourist och får ingen ersättning för att jag rekommenderar dem.

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer