Vuxnas Topp 10 Tips för Disneyland Paris

Disneyland Paris

Kan man åka till Disneyland Resort utan barn? Kan man verkligen ha roligt på Disneyland om man är vuxen? Visst kan man det! Man inte bara kan åka till Disneyland Paris utan det är faktiskt minst lika roligt att göra det som vuxen utan barn i följe. Här kommer mina bästa tips för dig som vill/ska åka utan barn.

  1. Gör din research innan du åker.- Kolla upp vilka attraktioner som passar dig och vilka som du inte är intresserad av. Vill du åka Phantom Manor tio gånger, så gör det. Men, om du inte är förtjust i snurrande karuseller så är Mad Hatter's Teacups inget för dig. Då ska du inte slösa din tid och energi på att stå i köerna. Det finns mycket bra media att kolla upp innan du åker, t.ex. finns det ju guider till de olika världarna i den här bloggens tidigare inlägg...

Phantom Manor

Disney's Hotel New York


Åk den läskiga Tower of Terror på kvällen, det är en alldeles speciell känsla.

Detaljer - Disney är bäst på att se till helheten och detaljerna i sina parker. Allt har sin egen historia, och tar du sig tid att kolla efter detaljerna så kommer du att hitta massor intressant. Ett exempel är husen och fönsterna på Main Street USA. Varje fönster har sin egen historia. Varför inte leta efter Hidden Mickeys. Det är avtryck av Musse Pigg som finns lite varstans. allt från stenar som är arrangerade till en reflektion i ett öga på ett porträtt.

Du kanske vill ha några Musse Pigg öron?

Människospanande - Det här en av mina favoritsysselsätttningar när jag är i en Disneypark. Sätt dig på en bänk med en glass i handen och kolla in alla dessa människor som njuter av att vara på "the happiest place on earth". Sitt på en bänk på Main Street USA och se barn och vuxnas ögon vidgas och till och med bli tårögda när de ser Törnrosaslottet. Njut av stunden, atmosfären och av att du är där!

Alla foton är privata och tillhör mig.

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer