Vilka FastPass+ alternativ ska man välja på Walt Disney World?

Walt Disney World

FastPass+ är det bästa sättet att undvika de längsta köerna på Walt Disney World. Här kan du läsa om hur FastPass+ fungerar: FastPass+ på Walt Disney World

Du kan välja 3 stycken attraktioner per dag. Det är en slags reservationer, där du får en tid där du kommer till attraktionen och går i en speciell kö på max 5 minuter. När dina 3 FastPass är slut, kan du välja en ny i taget med hjälp av My Disney Experience appen som du kan läsa om här: My Disney Experience.


Men vilka attraktioner ska man välja?

Men, eftersom du enbart får välja 3 attraktioner, så är det viktigt att välja med omsorg. För att kunna välja är det 2 saker som du behöver tänka på. Vilka är de mest populära attraktionerna per park? Vilka attraktioner passar just min familj? Om din familj består av riktigt små barn, är kanske Haunted Mansion ett bra val.

Grand Fiesta featuring The Three Caballeros inuti Mexicos paviljong är en attraktion som är rolig, men den har i princip alltid korta köer, så slösa inte en av dina FastPass på sådana attraktioner.

​När du vet vilka attraktioner som är populärast, är ett mycket bra råd att se en POV video på Youtube från attraktionen, så du kan avgöra om de passar din familj. 

Jag kommer att ge mina råd om vilka attraktioner som är bra att välja, utifrån popularitet och med tanke på vilka attraktioner som du inte bör missa. Jag kommer att koncentrera mig på en park i taget.

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar