Varför ska man åka på en Disneykryssning till Norge?

Att du vill åka på en Disneykryssning är ju självklart! Jag har skrivit många inlägg om vad som skiljer en Disneykryssning från "vanliga" kryssningar, och jag kan lugnt konstatera att för mig så vinner Disney Cruise Line i alla jämförelser. Men, varför ska man välja just de Norska fjordarna, när det finns så många andra resmål som Disney Cruise Line åker till?

Karibian är ett fantastiskt resmål, Bahamas går inte av för hackor, Medelhavet har sin speciella charm, en del älskar Alaskakryssningarna o.s.v.. Men eftersom Disney Cruise Line kryssar i Norden nu i början av sommaren 2016 och kommer tillbaka nästa vår/sommar, så kan jag varmt rekommendera kryssningarna i de Norska fjordarna.

En enorm fördel är naturligtvis att kryssningarna utgår från Köpenhamn. Även om du inte som jag har en kort biltur till Köpenhamn, så är det mycket enklare och billigare för oss i Sverige att ta oss till Köpenhamn istället för t.ex. Florida.

De Norska fjordarna är hiskeligt vackra, och det finns massor att göra i de olika hamnarna, oavsett om du bara vill se dig om eller åka på en utflykt.


Geirangerfjorden

Det anordnas också speciella aktiviteter som t.ex. en hel dag med olika aktiviteter med Norskt tema. Naturligtvis är stora delar dedikerade till filmen Frost.

T.o.m. bartendrarna får klä sig lämpligt.

Precis som lobbyn.

Att stå ute på däck och bara titta på alla små oljeplattformar och fiskbåtar som skeppet åker förbi är en upplevelse.

​Skål och välkommen till din nästa kryssning. Varför inte en Disneykryssning till de Norska fjordarna? 


Alla bilder är privata och tillhör mig.

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer