Varför är jag så besatt av Disney?

Den här frågan får jag ofta i mer eller mindre smickrande ord.

Varför åker du på Disneysemester varje år?

Varför har du alltid Disneytröjor på dig?

Varför kan du så mycket om Disney?

Varför läser du Disneyforum varje dag?

Varför samlar du på DIsneysaker?

Varför har du en Disneyblogg?


Det här är bara några av frågorna som jag får från min omgivning. Min närmsta familj förstår mig, men annars verkar nog mitt intresse närma sig besatthet. Det finns långa svar på frågorna, men det finns också ett enkelt som täcker in allt.


Svaret är:

Det gör mig glad!

När jag är i en Disneypark eller på en Disneykryssning kan släppa vardagen och insupa den "magiska" atmosfären. Det är så bra gjort, att man verkligen kan släppa allt annat. När jag planerar en Disneysemester för mig eller andra ger det mig glädje bara att tänka på mina semestrar och på att jag kanske kan hjälpa andra att uppleva en bråkdel av vad jag får ut av det. Jag har full förståelse för att andra kanske inte fårut lika mycket som jag får av en Disneysemester, men för mig kan det inte bli bättre, Alla kläder, saker och annat hjälper mig helt enkelt att fokusera på några av livets lyckliga stunder när jag och min familj har det som bäst.

Min dröm är att kunna hjäpa andra nnu mer, och att faktiskt kunna utveckla något som är större än en hobby till något som jag kan arbeta med på en större basis. För att komma ett steg närmre min dröm, så behöver jag din hjälp! Vill du hjälpa mig, blir jag glad om du emellanåt går in och läser min blogg. Det hjälper mig också stort om du vill prenumerera på min blogg via bloggkeen (gärna bloglovin också) Det finns en länkknapp till vänster under min info. Registrering är gratis och det tar bara någon minut. Jag uppskattar all hjälp!

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer