Vad kostar inträdet på Disneyland Paris? (Vad kostar biljetterna till EuroDisney?)

Disneyland Paris, Vanliga frågor - svar

Att besöka Disneyland Paris är inte billigt, men köper du biljetterna i förväg får du dem lite billigare. Det är alltid billigare att köpa dem innan ditt besök (minst 3 dagar innan). Kan du dessutom åka under lågsäsong blir det ännu billigare.


Tänk på att alla attraktioner, shower och parader ingår i priset och du betalar bara extra för mat, dryck och souvenirer.

Ska du besöka Disneyland Paris under en enda dag så överväg att enbart besöka en av de två parkerna . Det är billigare än att köpa en biljett där du kan gå in i båda parkerna.Det är också billigast om du bestämmer ett fast datum istället för en flexibel biljett. En endagsbiljett kostar mellan 550kr - 1100kr beroende på om du ska in i en av parkerna eller båda, om du väljer ett fast datum eller vill vara flexibel och om det är hög- eller lågsäsong.

Med en flerdagars biljett ingår alltid båda parkerna och du kan gå mellan dem hur många gånger som du vill. En flerdagsbiljett kostar från 1800kr beroende på antal dagar och säsong.

Jag köper alltid mina biljetter från GetYourGuide - Disneyland Paris. De är en auktoriserad säljare av biljetter till Disneyland Paris och har en mycket bra kundsupport med snabbt svar.

Jag är samarbetspartner till GetYourGuide

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer