Topp 7 tips för att träffa Disneyfigurerna på Disneyland Paris

Disneyland Paris

Många barn ser fram emot att få träffa de olika Disneyfigurerna när de ska besöka Disneyland Paris.Som när det gäller det mesta på Disneyland Paris så underlättar det enormt att vara förberedd. Du slipper att stå i onödiga köer och du missar inte just den där Disneyfiguren som var extra viktig.

Här är mina Topp 7 tips när du vill träffa Disneyfigurer:

7.

Håll din plats i kön

Var beredd på att det kommer att vara köer. Med undantag för Caracter Dining (se nr 2) så är det köer för att möta figurerna. Var dessutom beredd på att hålla din plats och stå med barnen och se till att de inte blir undanknuffade. Tyvärr är mentaliteten i södra Europa när det gäller att vänta på sin tur inte detsamma för oss svenskar, så det är lätt att förlora sin plats. Personalen på Disneyland Paris är inte heller lika bra som på WDW när det gäller att hantera köerna.

6.

Figurer som "går fritt" inne i parkerna

Ibland dyker det upp figurer när du minst anar det. Här finns inga organiserade köer, så det blir lätt lite kaosartat. Se till att du och ditt barn inte blir undanknuffat. Vid ett tillfälle mötte min son Pluto som började skoja med honom och tog hans Musse Pigg hatt och provade den. Rätt som det var dök det upp en ung tjej som tog hatten och poserade bredvid Pluto med hatten på sig!

5.

Caracter Express

Caracter Express är en "miniparad" som kommer under dagen. Vid "The Hub" på slutet av Main Street U.S.A. går många figurer av och poserar med gäster för ett par minuter. Var på plats på vänster sida av "The Hub" när de kommer (se Time Guide för tider) så är du på plats. Det finns också tillfällen när Mr och Mrs Incredible komemr ut på sina svävare i Walt Disney Studios Park (bild nedan), men de går inte av och poserar för bilder.

4.

Broschyren

Använd din broschyr med tider. I Time Guide som du hittar vid ingången så finns alla figurer listade som är tillgängliga för möten på fasta platser. Här ser du vilken tid som de är var. Det är en bra ide att komma 10-15 minuter innan tiden börjar för att slippa långa köer senare under dagen.

3.

FastPass

På Disneyland Park finns "Princess Pavillion" samt "Meet Mickey Mouse". Här kan du ta ett FastPass utanför och slipper då stå i kö. Eftersom det ofta är mycket långa köer just för att träffa prinsessor eftersom de står på många flickors önskelista.

2.

Caracter Dining

Vokar du en av de 3 Caracter Dining restaurangerna som finns så är det den lugnaste möjligheten för möten med figurerna. Du äter i lugn och ro samtidigt som Disneyfigurerna som kommer runt till borden för kramar, autografer och fotografier. Jag har skrivit om Caracter Dining här: Ät med Disneyfigurerna

Lena med familj åt på Innoventions på Disneyland Hotel som har Caractet Dining.

Fotot tillhör Lena.

1.

Disneyhotellen

På Disneyhotellen kommer varje dag någon eller några av Disneyfigurerna dit för att träffa besökare. Här är det sällan köer, och det är något som många besökare inte vet om. Bor du på ett av Disneyhotellen får du reda på tiderna genom anslag eller genom information i receptionen (de är dock dåliga på att informera oombedda). Du är dock välkommen att träffa figurerna oavsett om du bor på hotellet eller ej.

Alla foton är privata och tillhör mig förutom den från Caracter Dining på Innoventions som tillhör läsaren Lena och som jag använder med hennes tillstånd

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer