Topp 7 de bästa Disneyhotellen på Disneyland Paris

Disneyland Paris

På Disneyland Paris finns det 7st hotell (eller rättare sagt 6 hotell och en ranch med stugor).

Jag har valt hotellen utifrån mina favoriter och i vilken ordning som jag hade valt hotellet.

7.

Disney's Hotel Santa Fe

Det här hotellet ingår i value klassen och är det billigaste av Disneyland Paris hotell. Hotellet är i tort behov av renovering och saknar AC samt pool.

6.

Disney's Hotel Cheyenne

Det här är det andra hotellet som ingår i value klassen. Hotellet saknar AC och har ingen pool, men det har ett bra och genomtänkt tema och är nyrenoverat.

5.

Disney's Seqouia Lodge

Seqouia Lodge är det enda hotellet som Disney kategoriserar som mellanklass. Hotellet har AC, en stor pool och ligger nära parkerna.

4.

Disney's Hotel New York

Det här är det näst dyraste av Disneys hotell, och det ligger närmst parkerna förutom Disneyland Hotel. Hotellet har AC och en pool med både inomhus och utomhusdel. Hotellet har en hel del konferensgäster och kommer att renoveras under 2018

3.

Disney's Newport Bay Club.

Hotellet ingår i Deluxe klassen och är nyrenoverat. Hotellet är vackert och fräscht. Alla rum har AC och hotellet har en pool.

2.

Disney's Davy Crockett Ranch

Det kan tyckas underligt att ranchen kommer så högt upp på listan, men för mig är det värdefullt med en egen stuga. Du har en egen stuga med köksdel och har möjlighet att laga mat i stugan vilket sparar en hel del pengar. Det är skönt med lugn och ro efter en lång dag i parkerna och du har gott om plats att låta barnen springa av sig på. Det finns aktiviteter,hästar och ett äventyrsbad att underhålla familjen med.

Numer har alla stugor AC, vilket är ett stort plus under sommaren. Om du ska bo här måste du ha en egen bil, eftersom det inte finns transport till parkerna (du har dock gratis parkering).

1.

Disneyland Hotel

Det är självklart att Disneyland Hotell kommer på förstaplats. det går inte att slå läget eftersom hotellet ligger ovanpå ingången till Disneyland Park. Det hr är Disneyland Paris lyxigaste och dyraste hotell och är pengar inget problem, så kan du välja sviterna och Club Level med alla fördelar som VIP Pass som ingår.

Naturligtvis har alla rum AC, men hotellets pool är relativt liten.

Bilderna på Disney's Hotel Santa Fe och Disney's Hotel Cheyenne tillhör Disneys officiella promotionmaterial. Övriga bilder är privata och tillhör mig.

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer