Topp 7 - De bästa Disneysångerna att träna till

Disney-vardag

Om man är så intresserad av Disney som jag, så kan det vara en bra idé att ta med Disney i det mesta. På mitt jobb har jag t.ex. på mig Disneytröjor varje dag, eftersom det gör min dag lite gladare. Jag är inte så förtjust i att träna, men när jag är ute på powerwalk, joggar så sakta eller tränar på crosstrainern har jag alltid musik i hörlurarna. Vad lyssnar jag på för musik? Jo, naturligtvis är det enbart Disneymusik! :) Här kommer min lista på mina Topp 7 Disneysångerna att träna till:

7.

Gaston från Skönheten och Odjuret. Jag tycker att den här är skön att träna till även om den inte är så snabb.

6.

Almost there från Princess and the Frog (Prinsessan och grodan) Den här har ett riktigt skönt tempo

5.

Savages från Pocahontas. Den här låten är riktigt intensiv i både text och musik och jag inte värja mig alls.

4.

Zero to Hero från Hercules. Här kan vi prata om en låt som har det mesta med snabbt tempo och några kortare delar som är lite lite långsammare.

3.

Supercallifragilisticexpialidocious från Mary Poppins. Jag tror inte att jag kan lyssna på den här utan att bli glad. Ett stort plus är att den dessutom verkar tvinga mina ben att springa av sig själva.

2. I'll make a man out of you från Mulan. EN sång om träning? Passar perfekt i min träning! Men, den har dessutom ett bra tempo och får mig att träna lite hårdare.

1.

Storstadskontroll/Why should I worry från Oliver och gänget. Det här är helt enkelt perfekt! Det finns bra tempo i den och emellanåt kommer de snabbare partierna som jag inte kan låta bli att ta i lite extra i. Men, jag vill dock helst höra den på svenska med Tommy NIlsson.

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer