Topp 7 - De bästa attraktionerna på Walt Disney Studios Park (Disneyland Paris) enligt mig

Disneyland Paris

Walt Disney Studios Park på Disneyland Paris har inte särskilt många attraktioner. Visserligen finns det ett par riktigt bra attraktioner, men det är stor skillnad mot Disneyland Park. DU kanske blir förvånad över att en av parkens mest populära attraktioner inte finns med: Twilight Zone Tower of Terror. Men, eftersom jag avskyr höjder,så är den ingenting för mig.

Här är mina personliga val

7.

RC Racer

Den här varianten av "Vikingaskeppet" är riktigt intensiv och går högt upp. Jag är höjdrädd, så den är visserligen lite väl högt upp för mig, men jag gillar den ändå. Det är ingenting för dig om du inte gillar när det killar rejält i magen.

6.

Armageddon: les Effets Speciaux


Du befinner dig i Space Station MIR från filmen Armageddon precis när hela rymdstationen riskerar att explodera. EN extra rolig detalj är att se Peter Stormare i sin roll.

5.

Crush's Coaster

Har du lätt för att bli yr, ska du undvika den här attraktionen. Det är en berg och dalbana där vagnen som du åker i (ett sköldpaddsskal) snurrar runt samtidigt som du blir överraskad eller skrämd av effekter från filmen Hitta Nemo (t.ex. hajen Bruce). Det här är den mest populära attraktionen på hela parken och dessutom hela Disneyland Paris, eftersom det går så sakta att fylla vagnarna och den har låg kapacitet. Det här bör vara den allra första attraktionen som du åker i parken, eftersom det lätt blir 3h kö på eftermiddagen.

4.

Studio Tram Tour: Behind the magic

Visst kan den här attraktionen kännas lite utdaterad, men jag gillar verkligen tanken på att åka runt och se på äkta rekvisita från Disneyfilmer. Effekterna med eld och vatten är imponerande. Attraktionen är under renovering och det ryktas om en uppdatering med Marvel eller något annat nutida, jag hoppas verkligen att det stämmer.


3.

Mickey and the Magician

Det här är egentligen en show, men det är ju också attraktioner :) Visserligen har jag inte sett showen än, eftersom den är så ny. Men, jag sätter den ändå på nummer tre eftersom jag har sett videos av showen och jag kommer definitivt att se den vid nästa besök.

2.

Ratatouille

Disneyland Paris höjde verkligen standarden för sina attraktioner när de gjorde Ratatouille. Du känner dig verkligen förvandlad till en liten mus med all den enorma rekvisitan. Med 3D glasögonen, dofter, vattenstänk och mängder med andra effekter så kan jag åka attraktionen hur många gånger som helst.


1.

Rock N' Rollercoaster featuring Aerosmith

Det här är verkligen min typ av attraktioner. Du åker i en halsbrytande berg och dalbana inomhus med ljuseffekter till Aerosmith musik. Kan det bli bättre?

Det går inte att filma berg och dalbanan på ett sätt som gör att man uppfattar någonting. Jag har därför inkluderat en video från DLP Guide på Ratatouille. Visserligen är 3D effekterna samt vind, vatten och dofterna inte möjliga att visa men du får ändå en aning om hur attraktionen är.

Alla foton tillhör mig och är privata förutom Armageddon och Mickeys Magical Map som tillhör DIsney.

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer