Topp 7 - De bästa attraktionerna på Hollywood Studios (WDW) enligt mig.

Walt Disney World

Hollywood Studios består just nu till stor del av en arbetsplats. Många attraktioner har stängts ner för att ge plats till Toy Story Land och Star Wars Land. Även om det kan verka avskräckande, så är Hollywood Studios alltid värt ett besök, och 2 av mina favoritattraktioner finns i den här parken.

7.

The Twilight Zone Tower of Terror

Sunset Boulevard

Det här är en attraktion som jag aldrig har åkt, och inte har några planer på att åka heller. Anledningen till att jag ändå tar med den är att temat här är fantastiskt gjord och Cast Members som jobbar här sätter sig in i hela stämningen och har rätt attityd.

Jag är höjdrädd och avskyr dessutom alla attraktioner med "Fritt Fall" och liknande, så det här är definitivt ingen attraktion för mig.

6.

The Great Movie Ride

Hollywood Boulevard

Det här är en attraktion som är i desperat behov av uppdatering, men det är ändå underhållande att se scenerna från kända filmer.


5.

Walt Disney: One Man's Dream

Animation Courtyard

Historien om Walt Disney är definitivt fängslande och här kan du bl.a. se olika tekniker som Walt Disney Studios utarbetade för att kunna förbättra tecknade filmer.


4.

Muppet Vision 3D

Muppet Courtyard

Visst är 3D effketerna här lite tramsiga, men de typiska skämten i Mupparnas anda är utan tvekan underhållande.


3.

Star Tours - The Adventure Continue

Echo Lake

Star Tours ska inte missas. Det här är inte bara för Star Wars fans, utan även utan det välgjorda temat, så är attraktionen fantastisk med sina effekter och krängande säten. Med den nya tekniken där du inte vet vilket äventyr du får, så behöver du åka många gånger för att ha en chans att uppleva allt.


2.

Rock n' Roller Coaster feat Aerosmith

Sunset Boulevard

Den här berg och dalbanan har allt som jag gillar. Den har en enorm acceleration som start vilket höjer adrenalinet och sedan väntar loopar och korkskruvar inomhus till ljuseffekter. Det som ger den här attraktionen det där lilla extra är att du åker i takt till Aerosmith låtar.

1.

Toy Story Midway Mania

Pixar Place

Det här är en av de mest populära attraktionerna på hela Walt Disney World. Här har alltid varit enorma köer, men eftersom Disney lade till ett tredje spår i attraktionen, så är vänttiderna här rejält förkortade. Det här är min favoritattraktion på hela Walt Disney World. Du sitter i vagnar med 2 personer i varje och skjuter på 3D tavlor. Ibland kommer det (virtuella) bollar som krossar porslin, ibland är det pilar på ballonger och ibland är det ringar på aliens. Allt är tematiskt utformat kring Toy Story figurerna.

Efktersom attraktionen bygger på att du har 3D glasögon på dig, så är det omöjligt att fånga en tydlig video av attraktionen. Här får du dock ett smakprov.

Alla bilder är privata och tillhör mig. Videon tillhör iThemePark

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer