Topp 7 - De bästa attraktionerna på EPCOT (WDW) enligt mig

Walt Disney World

EPCOT är troligtvis min favoritpark. Här finns mängder att upptäcka och se på även om det handlar om mycket mer än bara attraktioner.

7.

Coral Reefs

The Sea Pavillion

Future World

Akvariet på EPCOT är har mängder med olika fiskar och andra vattendjur att upptäcka. Här finns massor att se på, och du hittar dessutom mycket personal som mer än gärna svarar på frågor och berättar om djuren och fiskarna.

6.

Gran Fiesta Tour starring Three Caballeros

Mexico Pavillion

World Showcase

Den här enkla attraktionen tar dig på en tur genom Mexicos historia med hjälp av Kalle Anka och hans två av hans vänner.

5.

The Seas with Nemo and Friends

The Seas Pavillion

Future World

Du åker inte bara och tittar på fiskarna, utan här projiceras en berättelse med Nemo på akvarierna under tiden som du åker förbi.

4.

Mission: Space

The Space Pavillion

Future World

Här får du känna på G-krafter när du ska landa på Mars. Det finns en intensiv och en mer tamare versio att välja på. Har du lätt för att bli åksjuk, så välj absolut den tama versionen. Många har blivit illamående här. Har du anlag för klaustrofobi är den här attraktionen något att undvika, eftersom du är instängd i en trång kabin.


3.

Frozen Ever After

Norwegian Pavillion

World Showcase

Det här är en enormt populär attraktion, där FastPass+ ofta tar slut redan 60 dagar innan besöket. Detta gör att de som inte bor på ett av Disneys hotell utan bara kan boka FastPass+ 30 dagar innan sitt besök ofta inte kan få ett FastPass till attraktionen. Den stora hypen kring Anna och Elsa gör att de flesta barn vill åka och det är dessutom den nyaste attraktionen på EPCOT.

2.

Test Track

The Test Track Pavillion

Future World

Test Track är en attraktion som du absolut inte ska missa. Den fartfyllda attraktionen är som bäst när du åker i utomhusdelen.


1.

Soarin'

Land Pavillion

Future World

Det finns ingen attraktion som Soarin'. Du ser och upplever flera av världens största sevärdheter med fantastiska effekter och dofter. När din hangglider svävar över de fantastiska landmärkena så är det en känsla utöver det mesta.

Det går inte att uppleva attraktionen fullt ut med en video, eftersom du inte kan få samma känsla som när du svävar högt uppe och känner vinden i ansiktet och alla dofter som hör till. Men, försök att leva dig in i känslan.

Alla bilder är privata och tillhör mig. Videon tillhör WDW News Today

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer