Tillbaka från min semester!

Disney Cruise Line

Det har varit lite tomt här på bloggen, och det har sina anledningar. Jag, maken och mina svärföräldrar har precis kommit hem från en 2 veckors Disneysemester. 

Vi flög till Florida, och spenderade två nätter på ett av Disney's deluxehotell: Animal Kingdom Lodge och hann med att besöka EPCOT. Efter det var det dags för huvudanledningen till vår semester: en 12-nätters TransAtlantisk kryssning på DIsney's Magic! Vi åkte från Port Canevral i Florida till Barcelona. 

Vi hade det helt underbart, och det var roligt att komma på Magic igen. Vi kryssade i medelhavet i Juni 2013 och Magic har haft stora förändringar sedan dess som jag tidigare har berättat om. 

Det kommer en reseberättelse, med start senare idag. Jag kommer att skriva ett inlägg för varje semesterdag. Nu är det bara dags för sådär 370+ dagar innan nästa kryssning. Suck! 

Alla bilder är privata och tillhör mig. 

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer

jekkapekka
,
Vad blir det för kryssning nästa gång? /Jessica
disneysemester
disneysemester,
Hej Jessica! Vi har redan bokat nästa kryssning ;) Nästa sommar kommer Disney's Magic att utgå från Köpenhamn, så vi kommer att åka i de norska fjordarna med DCL. Jag längtar redan! Mvh Maria
nouw.com/disneysemester
jekkapekka
,
Åh, det låter toppen!
disneysemester
disneysemester,
Det kommer det att bli, det vet jag. Det är ju en Disneykryssning ;)
nouw.com/disneysemester