The Main Street Mouse

Jag har berättat om att jag besöker Disneysidor och är aktiv på Disneyforum dagligen. Jag har fått önskemål om att berätta om dessa. Jag kan inte nämna alla, men ska ta ett par inlägg till att berätta om mina favoriter. Idag börjar jag med min favorit:
The Main Street Mouse

The Main Street Mouse är en Fan site drivs av en fantastisk tjej : Michelle.
På hemsidan finns det massor med fakta, information och intressanta blogginlägg. Det mesta handlar om Walt Disney World (som är min favoritplats på jorden). Men, här finns också recept, shoppingtips och nyheter från "Disney världen".

The Main Street Mouse har också en sida på Facebook. Här lägger Michelle ut inlägg från hemsidan och bilder från sina besök på WDW (hon och hennes familj bor numer i Orlando). Men framförallt så är det en sida där medlemmarna kommer med de flesta inläggen. Här finns massor med tips, medlemmarna ställer frågor av alla de slag och andra medlemmar svarar snabbt och hjälpsamt. Många visar sina Disneybilder, och berättar om positiva och negativa upplevelser.

Det som framförallt skiljer den här sidan från de flesta andra är att det inte accepterar några som helst påhopp av andra eller varandra. På många av de andra sidorna kan en nybörjarfråga eller liknande bli ganska förlöjligad.
Jag uppskattar The Main Street Mouse och läser hemsidan dagligen. Jag är också aktiv på Facebook sidan. Jag diskuterar Disney med andra som förstår min "besatthet" och hjälper till att ge råd.

Naturligtvis kan man följa The Main Street Mouse på Instagram också.

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer