Star Tours en populär attraktion

Disney-vardag

Star Tours är en attraktion som finns på 4 Disneyparker: Hollywood Studos på Walt Disney World, Disneyland Park på Disneyland Resort, Disneyland Park på Disneyland Resort Paris och Tokyo Disney Resort.

Den här attraktionen ingår i Star Wars världen.

Genom hela kön finns det olika saker att titta på som ska ge dig känslan av att du ska åka iväg på Endor Express, en intergalaktisk shuttle som ska ta dig till Endors måne.

Attraktionen är en 3D attraktion simutar där sätena rör sig, och tillsammans med 3d glasögonen blir det en bra effekt. När man har spänt fast sig med bälten i sin stol, så visar det sig att vår pilot är nybörjare, vilket ger en hel del misstag. Tyvärr råkar vi lite för nära dödsstjärnan och får därför hjälpa till att skjuta ner den. Disneyland Paris är enda parken som har original versionen.

De andra parkerna har en uppaterad version, där det finns alternativa slut, bl.a. kan man komma till den legendariska planeten Hoth.

Alla ibilder är privata och från vårt besök på Disneyland Paris i September 2015. Nedanstående video är från Youtube och tillhör Theme Park Worldwide

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer