Stängda attraktioner på Disneyland Paris

Disneyland Paris, Disney-vardag

Som jag berättade om i min reseblogg från mitt senaste besök på Disneyland Resort Paris, blev jag ganska besviken på standaren i parkerna. Jag tyckte att skavanker syntes både här ooch där. Tydligen är att Disney håller med mig, och det har aldrig tidigare skett en sådan upprustning av attraktionerna. Detta gör att många attraktioner kommer att hållas stängt för renovering under våren. Jag hoppas att detta också gäller underhållet av själva parkerna, som puts på faser o.s.v.. En del besökare kommer att bli besvikna över att många attraktioner kommer att hålla stängt och Disneyland Paris har därför släppt en lista på vilka attraktioner det gäller.

Star Tours är en av de attraktionerna som kommer att hålla stängt och med tanke på hur påpolär den är, så kommer många att bli besvikna.

CURRENT AND SCHEDULED UPCOMING REFURBISHMENTS(1)

(1) Dates of refurbishment periods and ride closures at Disneyland® Paris may be modified. Please check them on a regular basis. 
(2) Other scheduled long-term closures during the programme. 
(3) Gradual refurbishment of the Disney’s Hotel Cheyenne’s rooms. During this time, the hotel’s services will be available as usual 

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar