Ska man ta med små barn till Disneyland Paris? (När är barn för små att ta med till EuroDisney)

Disneyland Paris, Vanliga frågor - svar

När är det bäst att ta med barnen till Disneyland Paris? Kan de vara för små?

Disneyland Paris är en magisk plats och det perfekta resmålet för barn. En del menar att man ska vänta tills barnen är tillräckligt gamla för att minnas sitt besök, men jag håller inte med. Vi gör saker med barnen när de är små för att det ger både dem och oss glädje. Vi låter inte deras ålder hindra oss från att skapa minnen med dem som vi sedan kan se tillbaka till och berätta för barnen om när de blir äldre.

Med tanke på hur mycket besökare som kommer till Disneyland Paris varje dag, så bör spädbarn under 6 månader kanske stanna hemma. Men, förutom det, så ser jag inte någon anledning till varför man ska vänta med att ta med barnen på en fantastisk semester. Min yngste son besökte Disneyland Paris för första gången när han var 3 år och det var fantastiskt att se hans glädje när han såg slottet, träffade Pluto och Långben och när han körde bill själv i Autopia. Vi andra har foton och minnen som vi delar med honom.

Disneyland Paris har mängder med attraktioner som passar de yngsta barnen och det finns mycket som ni kan göra som en familj som inte bara passar äldre barn. De äldre barnen och tonåringar har mer intensiva attraktioner som passar dem när de har tröttnat på shower och familjeattraktioner.

Om man måste välja en perfekt ålder, så hade jag sagt barn i yngre skolåldern som fortfarande har en tro på Disneys magi.

Här hittar du mina bästa tips för att besöka Disneyland Paris med småbarn:Topp 5 tips för småbarnsfamiljer

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer