Sista året för Osborne Family Spectacle of Dancing Lights på Hollywood Studios

Walt Disney World

Berättelsen om de fantastiska jubörjade ldekorationerna började redan på 90-talet i Little Rock, Arkansas. Familjen Osborne satte varje år upp enorma ljusdekorationer på sitt hus och i sin trädgård. Till slut hade det växt så mycket att de efter att ha köpt de två intillliggande husen dekorarerade allt med ljus som var igång under 35 dagar under julsäsongen från solnedgång till midnatt.

Dekoratonerna var mycket populära och folk kom långväga ifrån för att se dem. Det blev dock kaos på vägarna och gatan. 6 grannar lade in klagomål och stämde familjen. Staden och rätten backade upp dem och begränsade kraftigt familjen Osborned möjlighet till dekorationer. De överklagade, men fick eventuellt ge sig.

Familjen blev bedrövad och efter förhandlingar med Disney skänkte de hela sin Display till DIsney som satte upp den på Hollywood Studios påWalt Disney World för första gången 1995. Nedan är en bild av hur de såg ut 2009 när vi var där.

Varje år har Disney utvecklat dem med musik och perfekterat de nu ledljusen i olika färger som verkligen "dansar" till musiken. Tyvärr meddelade Disney i september i år att den här julen blir det sista året för Osborne Family Spectacle of Dancing Light. Många har klagat eftersom det är enormt populärt, och det har också gjort att Hollywood Studios är full med besökare varje kväll som vill uppleva ljussen. Se gärna videon nedan för att se de "dansande ljusen".

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer