Shanghai Disney Resort gör sig redo för öppningen den 16 Juni

Disney-vardag

Det är bråda dagar för alla som jobbar på och med Shanghai Disney resort för att allt ska vara klart till den stora premiären och öppningsdagen som inträffar den 16 Juni.

Det kommer att bli den andra Disneyresorten i Kina (med HongKong Disney Resort som den första) och den 3:e i Asien, där Tokyo Disney Resort är den största och den som byggdes som först i världen utanför USA.

Shanghai Disney Resort kommer att ha mängder med nya attraktioner och områden som kommer att vara helt unika och inte går att hitta någon annan stans. Där kommer dessutom att finnas det största Disneyslottet av alla Disneyparkerna. Just nu pågår tester av alla attraktionerna och det är bara de Castmembers (arbetare av olika slag på Disneyparkerna) som arbetar på Shanghai Disney Resort och vissa speciellt inbjudna som har det stor nöjet att prova allt som parken har att erbjuda innan betalande gäster släpps in.

Intresset för den nya Disneyparken har varit enormt, och redan inom 30 minuter efter att biljetterna hade släppts på hemsidan hade över 5 miljoner besökare varit inne på hemsidan!


Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer