Seven Dwarfs Mine Train i Magic Kingdom på Walt Disney World

Walt Disney World

Disney har äntligen släppt en POV (Point Of View) video på den mycket efterlängtade nya attraktionen Seven Dwarfs Mine. Attraktionen ligger i den nya delen av Fantasyland i Magic Kingdom på Walt Disney World. Det är många som har följt uppbyggnaden och räknar attraktionen som det fjärde "berget" på Magic Kingdom. De tre andra bergen/mountains är bland de mest populära i parken och är: 

Big Thunder Mountain Railroad:

Space Mountain :

Splash Mountain:

>

Den första videon är den nästan fullständiga POV videon som Disney Parks har släppt. Den andra videon visar hur animatronics har utvecklats sedan de först introducerades. Animatronics är ett samlingsnamn för robotar som har gjorts mer djur eller människolika och används ofta i t.ex. filmer. Disneyparkerna har använt animatronics ända från början och nu kommer nästa generation. Videon visar verkligen på Disney försöker ta tillvara på de klassiska teckningarna från Snövit. 

Seven Dwarfs Mine har inte fått ett officiellt öppningsdatum än, men den 2:a maj kommer det att hållas ett pressevent och dedikering av attraktionen. Vanligtvis med en ny attraktion, så kommer vissa inbjudna att åka under de närmsta veckorna och de flesta gissar att öppningsdatumet blir i slutet av maj. Jag önskar att jag bodde lite närmre Florida, så att jag enkelt kunde uppleva den här attraktionen. 

>

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar