Seven Dwarfs Mine Train - Ny attraktion på Walt Disney World i Florida

Walt Disney World
Tjuvkika på den nya attraktionen

Walt Disney World i Florida (WDW) håller på att göra den största utbyggnaden och förändringen av en Disneypark som någonsin har gjorts. Området som förr hette Toon Town har utökats och är en stor del av Fantasyland under namnen Enchanted Forest och Storybook Circus.  Vissa attraktioner finns kvar och har fått en renovering som Dumbo och Långbens berg-och dalbana, medan det har tillkommit en hel del nya som t.ex. en Lilla Sjöjungfrun-attraktion och nya Meet- and Greet platser. Du kan t.ex. träffa Belle och vara med i en föreställning för henne. Det kanske blir du som blir utvald att spela Best och dansa med henne? 

Be our guest restaurangen

Vem får dansa med Belle? Bild från allears.net

Det finns ett nytt slott baserat på Skönheten och Odjuret och här finns en fantastisk restaurang som går helt i tema enligt filmen. Vill du hellre ha en enklare bit mat finns här också Gaston's Tavern med en staty av den självupptagne Gaston utanför. 

Det som de flesta väntar på är att den största attraktionen ska öppna. Testerna har redan börjat för: 

Seven Dwarfs Mine Train 

Här går banan

Det här blir det fjärde "berget" på Magic Kingdom (de andra är: Space Mountain, Splash Mountain och Big Thunder Mountain Railroad). Här kommer besökarna att åka i gruvvagnar och resan börjar med en långsam tur i gruvan där de sju dvärgarna arbetar med att bryta juveler ur berget. Spännande överraskningar och fantastiska animeringar väntar runt varje hörn. Efter det åker vagnarna ut och övergår i en mer klassisk berg- och dalbana. Attraktionen kommer att öppna för allmänheten under våren 2014, vilket betyder när som helst! Det officiella öppningsdatumet är inte släppt ännu, men jag längtar i alla fall redan till mitt nästa besök på WDW, och jag vet att en åktur på Seven Dwarfs Mine Train kommer att stå på min "att göra" lista. 

Toker väntar på dig!

Alla bilder förutom den på Belle är från disneyparksblog.com

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer