Seqouia Lodge - mellanklasshotell på Disneyland Paris (EuroDisney)

Disneyland Paris

Disneyland Paris har enbart ett hotell i mellanklassen - Seqouia Lodge

Tanken är att temat av hotellet ska föra tankarna till en resort i bergen i norra USA. Seqouia Lodge genomgick en mindre renovering under 2012, men är i stort behov av en större renovering. Under större delen av 2019 kommer en renovering av både rum och allmänna utrymme ske. Poolområdet har startat sin renovering nu i januari 2019.

Det är 10-15 minuters gångväg till parkerna från hotellet och det går även gratisbussar från receptionsområdet var 10 minut.

Rum:

Standardrum finns i 2 olika varianter och rymmer antingen 2 eller 4 personer. Rummen har 1 respektive 2 dubbelsängar. Du kan välja på standard, nära receptionen eller nära receptionen med rum mot sjön. .

Seqouia Lodge har även consiergerum och sviter: Golden Forest Club. Rummen finns i 2 varianter med "vanliga rum" som rymmer 2 eller 4 gäster och har 1 respektive 2 dubbelsängar. Rummen med 2 dubbelsängar går även att boka med utsikt mot sjön. Det ingår tillgång till Golden Forest Club med frukost på morgonen och 1 Hotel FastPass per dag och person. Det finns också ett mindre antal sviter med ett sovrum och bäddsoffa i "vardagsrummet". Sviterna rymmer 4 personer. Det ingår tillgång till Golden Forest Club och ett VIP FastPass per person och dag.

Det finns tyvärr inget kylskåp i rummen. Det finns gott om frukostalternativ i parkerna och på Disney Village. På en av restaurangerna serveras en frukostbuffé varje morgon. Priset för "Breakfast Meal Plan" är €20 för vuxna och €17 för barn under 12 år per person och dag. Personligen tycker jag inte att buffén är värd priset.

Alla rum har gratis WiFi och det finns ett litet kassaskåp i alla rum. Du kan be om en babycot utan extra kostnad, men tillgången är begränsad och garanteras inte.

Restauranger:

Det finns två restauranger på Seqouia Lodge: Hunter's Grill och Beaver Creek Tavern. Båda är bufférestauranger och är öppna för frukost och middag, men stängda vid lunchtid. Det finns även en mindre bar på hotellet. På under 10 minuters gångväg ligger Disney Village med många restaurangalternativ, både snabbmat och vanliga restauranger. Bredvid Seqouia Lodge ligger Newport Bay Club som har en bufférestaurang och en vanlig restaurang.

Extra info:

Det finns en liten affär på hotellet som säljer Disneysouvenirer och ett mycket litet sortiment av vatten läsk och öl. Parkering är gratis för boende på Seqouia Lodge och du parkerar vid receptionen. Du har även gratis parkering vid parkerna, men det går snabbare att gå från hotellet till parkerna än att parkera på den stora parkeringen vid parkerna och gå därifrån. Seqouia Lodge har en populär pool, som är den näst största av de på Disneyhotellen (Davy Crockett Ranch har den största). Den är stängd till den 31/7-2019 för renovering, och gäster på Seqouia Lodge är välkomna att använda poolerna på Newport Bay Club eller Davy Crockett Ranch under tiden.

Standardrum med två dubbelsängar.

Fotot är privat och tillhör familjen Gadd och publiceras med deras tillstånd.

Standardrum

Fotot är privat och tillhör familjen Gadd och publiceras med deras tillstånd.

Poolen på Seqouia Lodge

Alla foton från poolen är privata och tillhör familjen Gadd. Fotona publiceras med deras tillstånd.

Seqoua Lodge sett från sjön.

Fotot är privat och tillhör mig.

Golden Forest Club och Lounge är enbart tillgänglig för de som bokar ett Club Room eller svit.

Fotot är privat och tillhör mig.

Hunter's Grill är en av de två bufférestaurangerna på hotellet.

Fotot är privat och tillhör mig.

Allt som allt är Seqouia Lodge ett trevligt hotell, men jag rekommenderar att vänta med ett besök tills dess att renoveringen är färdig.

Tidigare inlägg om hotellet: Seqouia Lodge


Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar