Restauranger med servering på Disneyland Park - Disneyland Resort Paris

Disneyland Paris

Igår berättade jag om de olika snabbmatsrestaurangerna på Disneyland Park. Du kan läsa det inlägget här: Snabbmatsrestauranger på Disneyland Park DLRP

Idag ska jag gå igenom de vanliga restaurangerna.

 

Walt's

Det finns tre olika bufférestauranger:

  • Buzz Lightyears Pizza Planet Restaurant, med pizza och pasta. 
  • Plaza Gardens Restaurant, internationella rätter
  • Restaurant Agrabah Café, orientaliska rätter

Det finns tre vanliga restauranger:

  • Blue Lagoon Restaurant, framför allt fisk och skaldjur
  • Silver Spur Steakhouse, grillspecialiteter
  • Walt's an American restaurant, exklusiv mat

Det finns dessutom en restaurang där man äter tillsammans Disneyfigurer, det här är också den enda platsen på Disneyland Resort Paris där det är prinsessorna och deras prinsar som kommer runt borden för att ge en autograf, posera för ett foto eller få en kram. Den slottsliknande restaurangen heter:

  • Auberge de Cendrillon
     
Ariel

Eftersom jag har två pojkar som inte under några som helst omständigheter vill äta där det vistas prinsessor, har jag inte provat Auberge de Cendrillon. Du bör dock tänka på här att restaurangen är dyr, och det du mest betalar för är just den unika möjligheten att få träffa prinsessorna utan att vänta i någon kö. Bland de övriga restaurangerna är Walt's en mycket omtyckt och dyr restaurang som håller hög klass. Bland bufférestaurangerna är har Pizza Planet roligast inredningar för barn. Tänk dock på att det blir mycket högljutt här och öppettiderna varierar mycket.

 

Pizza Planet

Min favorit bland de här restaurangerna är utan tvekan Blue Lagoon Restaurant. Menyn är omväxlande och maten är god. Det allra bästa är dock atmosfären och möjligheten att sitta och äta inuti attraktionen Pirates of Carribean och se båtarna komma förbi. 

Maten på Blue Lagoon 

Blue Lagoon Restaurant

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer