Reseberättelse USA dag 8: Kryssning dag 6

Disney Cruise Line, Reseberättelse

22/12-2016

Till sjöss

Vi hade en dag till sjöss framför oss. Det här var tredje dagen i rad som jag kände mig rejält förkyld och trött. Jag tog det därför lugnt.

Efter frukost gick vi hela familjen och spelade shuffleboard. Det är inte lätt att vara överens om vem som vinner om man inte är överens om reglerna... Alla var dock säkra på att jag kom sist, jag är ingen tävlingsmänniska.

Vi gick sedan och var med på Disney-Trivia. Det gick inte särskilt bra. Jag skyller på att vi inte har Disney Chanel och därför inte kan de serierna som visas där. Det är tur att jag har något att skylla på.

Yngsta sonen hade tidigare fått kontakt med en kille i samma ålder genom att jag och hans mamma pratade på en Facebook grupp kopplad till just den här kryssningen. De hade pratat via Skype och skickat godis till varandra. Tydligen gillar inte amerikaner Lakrisal? De två hade bestämt att de skulle gå och se Rogue One tillsammans, och nu var det dags.

Jag i Askungens stol

Jag och maken gick och satte oss med en glass på soldäck uppe vid Satellite Falls (soldäck för vuxna). Vi mötte upp med äldsta sonen vid lunchdags som vi åt i cabanas. Yngste sonen åt lunch med sin kompis efter filmen. Jag och maken gick och såg Rogue One och jag blev positivt överraskad. Den var spännande, actionfylld och förklarade en del av vad som hade hänt före film 4.

Det är alltid roligt att bara ta det lugnt och titta på det vackra skeppet. Vi satt en stund och njöt av att vara på plats, innan vi gick till hytten där killarna satt och såg på Thor 2 på TV:n.


Jag gick och tittde på en fin väska som jag gärna hade haft. Men, jag är inte villig att lägga ca 4000kr på en väska, så tyvärr fick den inte följa med hem.

Dooney & Bourke med Disney Cruise Line motiv.

Innan maten träffade jag på Mimmi i sina julkläder.

Vi hade "Drawn to Magic" middag i Animators Palate till kvällen. Man ritar sina egna figurer som sedan visas på skärmarna när de dansar. Det är originellt för Disney Cruise Line och verkligen något som man inte sak missa.

Vi filmade inte showen den här gången, men vi gjorde det 2014, och den videon kan du se här nedan

Alla foton och videon är privata och tillhör mig.

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer