Reseberättelse USA dag 6: Kryssning dag 4

Disney Cruise Line, Reseberättelse

20/12 - 2016 Tortola - British Virgin Island

Det var rejäla vindar under gårdagskvällen och natten och vågorna var rejäla. vi kände inte av det mycket i hytten, mycket tack vare att vi hade en hytt i mitten av skeppet. Eftersom vinden inte hade mojnat var det många utflykter som hade ställts in. Vi hade inte bokat något, och även om vi hade planer på att ta oss till the Baths som ska vara fantastiskt så bestämde vi oss för att bara gå en runda i Tortola.

Efter frukost gick vi av skeppet. Utanför landgången hade Disney satt upp ett bord med gratis myggmedel för sina gäster.

Det var mulet, men vi såg inte regnet som var utlovat.

Mäktigt

Tortola i sig var en besvikelse. Vi hade definitivt behövt ordna någon utflykt för att Tortola. Inom hamnområdet fanns det exklusiva diamantaffärer, och så fort som du kom utanför området så var standarden låg förutom lyxvillorna på kullarna.

Det kan inte vara roligt att bo i ett område som måste ha en Tsunami Evacuation Route. Jag antar att man vänjer sig vid tanken.

Färgerna på huset var vackra

Vi gick tillbaka till skeppet och åt lunch på pooldäck. Jag tog dagens special som var spicy chicken burger, en variant av pulled chicken. det var mycket gott.

Vädret hade lugnat sig, så i efterhand var varningarna något överdrivna. Men, säkerheten går alltid först.

Vi gick och spelade minigolf hela familjen, det är alltid roligt, speciellt på Långbens "goofy" banor.

Aquaduck är alltid populärt, men ibland händer det att gummibåten stannar/fastnar om den som åker väger för mycket. De måste då stänga av vattnet och gå och hämta honom/henne. Jag har aldrig haft det problemet...

Det var inte riktigt poolväder även om poolerna är uppvärmda, men jag och maken gick ändå och satte och i en skön soffa på vuxenavdelningen och njöt av en Drink of the Day (varje dag har en ny drink reducerat pris på $4). Barnen gick iväg på eget håll. Yngste sonen till Edge, och den äldste gick och såg en film.

Det var Pirate Night, så det fanns mängder med pirataktiviteter och en speciell piratmeny på kvällen. Alla får en bandana och senare är det en stor piratshow med Jack Sparrow och Pirate Mickey på däck med avslutande fyrverkerier.

Vi kände oss dock hängiga och trötta, så efter middagen i Enchanted Garden så gick vi till hytten och tittade lite på en film innan vi lade oss.

Dagens handduksdjur fick coola solglasögon (makens) av vår hyttstädare.

Alla foton är privata och tillhör mig.

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar