Reseberättelse USA dag 19: Vero Beach

Reseberättelse

2/1-2017

Vero Beach

Efter frukost åkte vi iväg till Vero Beach outlet. Jag var i desperat behov av ett par shorts, eftersom ett av mina par hade ett blixtlås som gick sönder. Det fantastiska vädret gjorde att vi gick i shorts varje dag, så jag behövde verkligen fler än de två paren som jag hade kvar. Yngsta sonen hade dessutom tjatat om att han ville till en Hot Topic affär eftersom han var på jakt efter en speciell POP figur.

Jag hittade ett par shorts, och även nya jeans och några tröjor. Maken hittade som vanligt mängder med pike tröjor att ha på jobb. Yngsta sonen hittade inte rätt POP figur på Hot Topic, men var riktigt glad över att hitta både en klocka och en vattenflaska med Vault Boy från ett av sina TV-spel. Äldsta sonen var totalt uttråkad hela tiden, och var på typiskt "tonårs humör".

Vi åt lunch på rummet när vi kom tillbaka. Vi hade lite rester som vi värmde i micron. Efter det ville barnen bada eftersom det var sista hela dagen på hotellet. Vi badade både i havet och i poolen.

Vi gick och lånade grilltång och grillstekspade innan vi hämtade korvar, korvbröd och de andra tillbehören på rummet. Vi bar ner allt till paviljongen och använde den resterade grillkolen.

Vi var ännu en gång helt ensamma på platsen.

Det är verkligen är fantastisk plats att använda. Vi märkte tydligt att platsen var städad sedan förra gången som vi var där, två dagar tidigare. Soptunnorna var tömda, grillen var rengjord och det såg ut som om borden var tvättade.

Det blev mörkt snabbt och vi gick tillbaka för att packa. Vi hade försökt att packa praktiskt, och hade tänkt på vad vi behövde inför varje hotell, eftersom vi provade flera olika. Eftersom vi hade köpt en hel del mat som skulle hem till Sverige, så passade jag på att packa om så att de var i rätt resväska. Det som vi behövde använda för de sista dagarna i Orlando packade vi i en enda resväska, så att de andra var färdiga och inte behövde öppnas innan hemresan.

Barnen hittade en film på TV som de ville se, så vi avslutade kvällen i lugn och ro.

Alla foton är privata och tillhör mig.

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer

evajunghagen
evajunghagen,
Jättefin blogg!
nouw.com/evajunghagen