Reseberättelse USA dag 18: Vero Beach

Reseberättelse

1/1-2017

Vero Beach

Precis som på de flesta hotell i USA så ingår inte frukost, men det är enkelt ordnat när det finns kyl på rummet. På vårt rum fanns det dessutom kaffebryggare , micro och brödrost. Vi rostade bagels de flesta morgnar och hade också köpt flingor.

Efter frukost åkte vi ner till stranden och badade i de enorma vågorna. Vid flod och ebb gäller det att akta sig eftersom det blir rejäla strömmar. Det finns många varningsskyltar, och tiderna för tidvattnet finns också uppsatta. Här finns inga badvakter, så det gäller att ha koll på barnen.

Det var riktigt roligt med vågorna, men efter ett tag tröttnade yngsta sonen, så han och jag gick iväg till poolen istället.


Sedan gick vi iväg och spelade minigolf och tennis.

I lobbyn på hotellet finns det 2st Playstation 4 och 2st X-box 1. Man kan hyra kontroller och spel i receptionen (gratis om man är DVC medlem). Barnen ville spela en stund och vi åt lite kakor som finns gratis i receptionen varje eftermiddag (+lemonad).

Vi åkte iväg till ett Walmart och köpte lite mat till kvällen efter som vi skulle grilla. Vi hade grillkol och tändvätska kvar, så vi ville gärna utnyttja det. vi åt middag på Wendys. De har Cola freestyle maskiner, vilket alltid är en hit hos barnen.

Efter att vi hade åkt tillbaka till hotellet och badat lite, så gick vi iväg till en "camp fire" som anordnas på hotellet. De tänder en lägereld och hela publiken sjunger med i olika sånger. Tydligen var vi "fruktansvärt pinsamma" enligt barnen eftersom vi sjöng med. Efteråt så delade de ut S'mores kit och man kunde grilla sina egna marshmallows över glöden. Mums!

Vi avslutade kvällen med att låta barnen bada lite.

Alla foton är privata och tillhör mig.

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer