Reseberättelse USA dag 14: Port Charlotte

Reseberättelse

Onsdag 28/12

Port Charlotte

Siesta Key Beach i Sarasota

Vi fick tips i receptionen på hotellet att Siesta Key Beach var en av de bästa stränderna i Florida, och definitivt den bästa i närheten. Sarasota var vackert, med en härlig atmosfär. Nästa gång vi besöker Floridas västkust, så kommer vi troligtvis att bo här.

Parkeringsplatsen var stor, men blev snabbt fylld. Vi hade inga problem med att hitta en parkeringsplats, men på eftermiddagen var det helt fullt.

Stranden var enorm, och vattnet klart och varmt. Vi hade tur med vädret under hela vår vistelse i Florida. Under samma tid 2009/2010 var det riktigt kallt, med nästan minusgrader under natten. Under våra 2 veckor i Florida hade vi 17 grader en enda dag, men i genomsnitt 26 grader under dagarna och vissa dagar låg temperaturen runt 30 grader.

Vi hade med oss enkel lunch och stannade till sen eftermiddag. Med mycket bad och med ny solskyddskräm med jämna mellanrum trivdes hela familjen.

När vi till slut kände att det räckte bytte vi om och åkte tillbaka till hotellet och duschade av oss. Vi letade sedan upp en Walmart i närheten och köpte lite saker som vi behövde för resten av vistelsen. Vi passade också på att handla amerikanskt godis och annat som vi ville ha med oss hem. Vi lyckades fylla en halv resväska med PopTarts, Mac&Cheese mix, Weber kryddor och mängder med godis som Nerds, Warheads, kanelgodis, Twizzlers och mycket mer.

Vi köpte också med oss två enorma stora pizzor i "bake off style" som gjordes inne på Waltmart. De kostade $5 styck och vi orkade inte äta upp båda, trots att alla fyra var hungriga.

Alla foton är privata och tillhör mig.

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer