Reseberättelse Florida 2019 Del 1

Reseberättelse, Walt Disney World

Florida 2019

Dag 1 20/7-2019

Köpenhamn - Heathrow


Den här resan bokades ovanligt sent och för att flygbiljetterna inte skulle bli för dyra när vi bokade med så kort varsel, blev det en lite speciell rutt. På kvällen den 20:e juni gick flyget från Kastrup (Köpenhamn) till London Heathrow. Vi hade sedan bokat en taxitransfer som stod och väntade på oss när vi landade och körde oss till vårt bokade hotell som låg nära Gatwick där vi skulle flyga från på förmiddagen dagen efter. Det var skönt med förbokad taxi eftersom vi landade vid 22-tiden och vi hade en hel del bagage med oss. Vi bokade vår transfer via: GetYourGuide och jag är mycket nöjd med servicen som vi fick. När vi gick av planet väntade chauffören på oss direkt efter tullen med en lapp med mitt namn på.

Resan till vårt Premier Inn hotell tog ca 45 minuter. Vårt hotell höll på att renoveras och restaurangen var stängd även för frukost. Vi visste om det när vi bokade, men vi fick även ett mail från hotellet i god tid innan med information om matsituationen och alternativ förmiddag och frukost. Vi bokade hotellet via booking.com. Vi hade ett familjerum med vars en säng för killarna och en dubbelsäng för mig och maken.

Rummet var tillräckligt stort för oss och var rent. Vi fick ett riktigt bra erbjudande, troligtvis för att hotellet var under renovering, och betalade under 600kr för rummet. Vi gick och lade oss och såg fram emot att vara i Florida redan under dagen efter.

Reseberättelse del 2 - Disney's Old Key West

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Nya inlägg

    Mest lästa