Reseberättelse del 9

Reseberättelse, Florida

Florida 2019

28/6-2019

Orlando - Juno Beach

Kennedy Space Center


Sorgligt nog var vår vecka i Orlando slut och vi var tvungna att lämna det bästa och finaste hotell som vi har bott på. Disney's Old Key West hade verkligen allt. Vi hade massor med plats, rummen var vackra, vi hade tillgång till fullt kök och hotellomgivningarna var vackra med massor att göra. Att hotellet dessutom ligger inne på Disneys område i Orlando gör inte saken sämre. Vi kommer definitivt att bo på Disney's Old Key West igen nästa gång vi kommer till Orlando.

Resten av vår tid i Florida delade vi upp på ostkusten och västkusten. Vi började med ostkusten.

Vi hade bestämt oss för att besöka Kennedy Space Center, även om vi har varit där flera gånger tidigare. Vi passade på att använda dagen till besöket när vi ändå var på resande fot. Det var inte någon större omväg. Vi hade köpt biljetterna från GetYourGuide hemifrån innan vi åkte till USA. Det var skönt att slippa den långa kön vid biljettluckan när vi kom fram.


Kennedy Space Center har mängder att göra och se. USA:s rymdhistoria finns här och i de många utställningarna kan du uppleva både hur det har varit och hur det är just nu. Vi spenderade hela dagen här och hann inte med allt. Det är roligt, intressant och lärorikt på samma gång och jag rekommenderar alla att ta en dag här när man är i Florida.

Trötta efter en heldag åkte vi bort till Juno Beach och vårt hotell.

Del 8 kan du läsa här: Reseberättelse del 8
Jag är samarbetspartner med GetYourGuide och får en liten ersättning när någon köper biljetter via min länk.

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer