Reseberättelse dag 5: Kryssning dag 3

Disney Cruise Line, Reseberättelse

19/12-2016

Till sjöss

Vi hade ännu en heldag till sjöss, men gjorde inte mig någonting, eftersom jag inte behöver några stopp alls på en Disneykryssning. jag är fullständigt nöjd med att bli på skeppet.

Efter frukost i Cabanas, så försvann barnen till sina aktiviteter och jag och maken gick till en aktivitet för vuxna: Anyone can cook. På sjödagar så anordnas ofta den här föreläsningen. Varje gång är det en ny rätt, som en av skeppets toppkockar lagar. Under tiden som de lagar rätten bjuder de på tips om hur man ska tillaga rätten och berättar anekdoter från köket. Den här dagen tillagade chefskocken på skeppets lyxrestaurang Sea Bass med risotto. Vi fick naturligtvis smakprov, och receptet med oss hem.

Efter det såg vi Jack Jack's Diaper Dash med äldsta sonen. Det är ett lopp för krypande bebisar och riktigt roligt att se på.

Efter lunch i cabanas, så gick vi och såg julshowen i Lobbyn.

Lobbyn var dekorerad med snögubbar, girlanger och naturligtvis den enorma julgranen och när Jultomten med fru kom, så började det snöa.

Med julmusiken tillagd till dekorationerna och snön så kändes det som jul, trots att det var 25 grader utomhus och strålande sol.

Santa Claus och Mrs Claus hade en lång kö med gäster som ville träffa dem.


Efter julshowen gick jag och maken och spelade bingo. Vi brukar skippa bingo, eftersom det är dyrt och chansen är minimal att man vinner. Bingo går minst en gång om dagen, och alla har olika teman, med specialvinster, som t.ex. spapriser. Den här gången var det $7000 jackpot (om man fick bingo inom ett visst antal nummer). Vi har spelat bingo en enda gång tidigare under våra 5 kryssningar, och det här var den sista gången.

Du kan köpa pappersbrickor eller en elektronisk apparat. En elektronisk apparat som har 48 brickor sköter sig själv och kostar $50!!!

De gör en show och bingo är mycket populrt i alla åldrar. Även barn är välkomna att vara med, men de måste ha en vuxen med som ansvarar för dem, eftersom det handlar om pengar.


På kvällen åt vi i Animators palate, och det var kvällen med Crush. På skärmarna runt om i restaurangen visar undervattenbilder, och figurer från Hitta Nemo kommer simmande. en bit in på kvällen, lagom till efterrätten kommer Crush och pratar med några av gästerna. den här formen av interaktiv sow är mycket uppskattad och rolig att se.

Efter middagen gick barnen iväg på sitt och jag och maken gick till en nattklubb och såg en show med en hypnotisör. Han hade frivilliga från publiken som blev hypnotiserade. det var underhållande, även om jag kände mig något skeptisk.

Alla bilder är privata och tillhör mig.

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer