Rabatt på resa till Disneyland Paris med Ving och Ica

Disneyland Paris

Ving har nästan alltid något erbjudande på resor till Disneyland Paris för ett av Disneys hotell, där biljetterna ingår.
Det är alltid samma erbjudande på Ving som ifall du bokar direkt med Disneyland Paris på deras svenska el internationella hemsida. Ving ger aldrig större rabatter än Disney (de får inte), men många tycker att det är bekvämt och tryggt att boka med en svensk resebyrå.

Just nu får du dubbla Icapoäng om du köper din resa med Ving via Ica. På de datum som Disney har t.ex. bo 4 dagar betala för 2 har Ving också det. Då blir det ett mycket bra erbjudande!

Men, glöm inte att kolla den franska respektive engelska hemsidan också. Ibland är där ännu bättre deals. disneylandparis.fr och disneylandparis.uk

Det är riktigt roligt att se att Ving fortfarande ger ut felaktig information 😱

Det står i annonsen att om du bokar via Ving får du alltid gå in i parkerna 1h före andra.

Fel fel fel!

ALLA som bor på ett av Disneys hotell får gån in 2h före på Disneyland Park, och då är två av världarna öppna: Discoveryland och Fantasyland. Den andra parken: Walt Disney Studios Park öppnar INTE tidigare för någon!

Jag har varit i kontakt med Ving, eftersom de uppenbarligen behöver hjälp med sin faktagranskning…
De sa att de har en nära relation till Disney som håller dem uppdaterade
- Tydligen inte!

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer

FruJarl
FruJarl,
Tycker ving är så otroligt dyra om man kollar de andra sidorna. Ett tips är att boka via magicbreaks, det gjorde vi sist och fick även halvpension i priset. Nu när pundet är så lågt är det väldigt förmånligt! 😊
nouw.com/frujarl