Peter Pan's flight en enormt populär attraktion!

Disneyland Paris, Walt Disney World
Peter Pan's flight, privat bild

Peter Pan's flight är en av originalattraktionerna som fanns på plats när Disneyland i Kalifornien öppnade 1955. Den blev populär redan vid öppningen, även om en hel del besökare undrade varför Peter Pan inte fanns med i sin egen attraktion. Tanken var att besökarna skulle få se hela berättelsen genom Peter Pan's ögon, men det var det inte många som förstod. Efter renovering på 80-talet har nu Peter Pan's flight många scener där Peter Pan är med. Attraktionen finns förutom på Disneyland Resort på Walt Disney World i Florida, Tokyo Disney Resort och på Disneyland Resort Paris.

Spännande scen, bild från Disneylandparis.com

Det här är en enormt populär attraktion i alla parker. Redan vid öppningstid brukar kön vara 60 minuter för att sedan bara öka under dagen. för många besökare är Peter Pan's flight ett måste. Jag är inte speciellt förtjust i attraktionen. Jag tycker att den är ganska trkig och att det märks att den är en av de äldre attraktionerna. Du åker i ett piratskepp från familjen Darlings hus över Londons tak för att sedan komma till Neverland. Kolla gärna på POV (Point Of View) videos för att se om peter Pan's flight är något för dig och din familj. Om det inte verkar intressant, så kan du lugnt skippa den långa kön, utan att tro att ni missar något fantastiskt. 

Långa köer vid öppningsdags, privat bild

Men, om ni tycker att det verkar passa er, då har jag två tips. Gå direkt till Peter Pan's flight när du kommer till parken och var i tid! Bo gärna på ett av Disney's hotell, så att du kommer in före de andra, då kan du få ner väntetiden till 15 minuter. Om inte, så var på plats vid grindarna 20 minuter före öppningsdags och gå direkt till attraktionen. Mindre kö än så här kommer det inte att vara under dagen. Det andra alternativet är att ta ett FastPass ör attraktionen, som ger dig en tid när du ska komma tillbaka och gå i en speciell kortare kö. Tänk på att FastPassen tar slut, så gå fortfarande direkt till attraktionen på morgonen. FastPass har ersatts av FastPass+ på Walt Disney World, så där kan du boka ditt FastPass+ 60 dagar i förväg. 

Kapten Krok har lite problem, bild från freshbakeddisney.com

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer