Palo brunch på Disney Cruise Line

Disney Cruise Line

De flesta rederier har en huvudrestaurang, ofta buffé till lunch och flera restauranger som kostar en extra avgift för att äta där. Disney Cruise Line gör lite annorlunda. De har 3 huvudrestauranger som du äter på olika dagar, buffé (som blir casual dining på kvällen), snabbmat och roomservice. Alla dessa restauranger kostar inget extra och du kan välja hur många rätter som du vill.

Det finns dock en restaurang på Disneys skepp som har en extra avgift: Palo. På Disney Fantasy och Disney Dream finns det dessutom en extra exklusiv restaurang: Remy som också har en extra avgift.

Palo finns på Disney Cruise Lines alla 4 fartyg. Restaurangen har öppet för middag varje kväll. Du behöver boka plats i god tid eftersom restaurangen är mycket populär. Dagar som fartyget är till sjöss och inte är i hamn, så erbjuder Palo också brunch. Brunchen kostar numer $25 per person och d ingår förutom all mat en Mimosa eller Kir Royal.

Vi har testat Palos brunch ombord på Disney Magic vid 2 tillfällen. Det finns en mycket stor buffé med mängder av exklusiv mat att välja på, men också ett stort utbud av a'la carte rätter som du beställer av din servitör. dessa ingår naturligtvis också, och du kan beställa så många som du vill. Min favorit är absolut en variant av Eggs Julia, men även den kalla bärsoppan är mycket god. Den populäraste rätten är en förfinad variant av Parmesan Chicken.

Jag och maken provade Palo brunch för första gången 2013 när vi kryssade i Medelhavet.

A'la carte rätterna finns på display för att du ska veta hur de ser ut. De görs på beställning.

Efterrättsbordet är min favorit.

Vi åt även brunch på Palo när vi åkte på TransAtlantisk kryssning 2014 men mina svärföräldrar.

Fredrik testade gratinerade ostron.

Min svärmor Elisabeth provade Parmesan Chicken, men hon var mer imponerad av buffén.

Min svärfar Roland provade Palos specialitet: Pizza med Gorgonzola och vindruvor. det låter inte speciellt gott, men han gillade den.

Det finns massor med fantastiskt god mat ombord, så att äta på Palo är inget måste. Men, det var en avkopplande upplevelse i en exklusiv atmosfär.

Alla foton är privata och tillhör mig.

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer