Paint Del två av sanningsenliga slut för DIsneyprinsessor

Disney-vardag

Igår delade jag med mig av en av mina absoluta favoriter på Youtube: Jon Cozart aka Paint. 

Han har gjort ett par riktigt bra acapellasånger där han bl.a. gör Lord of the Rings på 99 sekunder och Harry Potter på 99 sekunder. Min favorit har varit After Ever After sedan jag hörde den, och det var också den som jag delade igår. 

För två månader sedan släppte han en ny After Ever After och den har redan fått över 11 miljoner visningar. Jag tycker att den är ännu bättre än ettan :)

Mulan vill genomgå ett könsbyte, Askungen blev inspärrad på ett mentalsjukhus efter att hon berättade för sin prins att hon fick plats i en pumpa och att råttor sydde hennes kläder. Tiana (från Prinsessan och grodan) fick stora problem med Orkanen Katrina och Elsa (Frost) vill en gång för alla få slut på alla miljöutsläpp som får hennes isrike att smälta. 

Jon Cozart

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer

snudstroem
,
Hej. Jag ska till Disneyland Paris nästa vecka och tänkte fråga dig om du har koll på hur man gör med sin väska när man åker berg och dal banorna. Är det som på gröna Lund och Liseberg med lådor innan man kliver på, eller får man ha med väskan? Har försökt googla men bara hittat olika svar. Mvh anna
disneysemester
disneysemester,
Hej Anna! På de flesta berg- och dalbanor är det ok att ta med sig väskan. På de som du inte får, som t.ex. Indiana Jones finns det avlastningsyta där du kan ställa din väska. Tyvärr finns det inga låsbara skåp där el liknande. Självklart finns det skåp att låsa in väskor i, men de är vid ingången och man vill ju ofta ha med sig väskan under dagen. Ha en fantastisk resa! Har du fler frågor, så svarar jag gärna :) mvh Mia
nouw.com/disneysemester
snudstroem
,
Tack så mycket för svaret! :)