Ny Meny på Disney Magic

Disney Cruise Line

Disney Magic kommer att kryssa i NOrge under den första delen av sommaren. Detta beror troligtvis på den stora hypen kring Frost/Frozen. Istället för Pirate Night som annars alltid en av kvällarna på Disneys kryssningar är dedikerade till, kommer en hel dag vara dedikerad till Frost. Det kommer att finnas olika aktiviteter för såväl barnen som hela familjen. I takt med att dagen går kommer skeppet att mer och mer förvandlas till temat från filmen med istappar och allt, detta enligt vad Disney har berättat. Eftersom den första turen från Köpenhamn än så länge inte har seglat iväg, så kan mycket hända än av planerna, men att det blir spektakulärt kan man redan nu vara säker på. Kvällen kommer att avslutas med en Isshow med vår favorit isdrottning - Elsa. Detta istället för de vanliga fyrverkerierna, eftersom det inte är tillåtet med fyrverkerier i de norska fjordarna.

På Pirate Night finns det en speciell meny, (vilket råkar vara min favoritmeny på Disney Cruise Line) men nu har Disney gjort en speciell Skandinavisk meny för kvällen för att passa in i temat. Jag har väntat på menyn, eftersom det är roligt att se hur man ser på skandinavisk mat.

 Även om jag tycker att det är roligt att de har vissa saker som knäckebröd med leverpastej (!) och gravad lax, så tycker jag att de kunde ha fått med lite mer typiska och exotiska smaker. 

Frozen Specially Cocktails

  • Pearfection
    Absolut Vodka, Rekorderlinkg Pear, fresh Lime Juice, Vanilla Sugar
  • Midnight
    Linie Aquavit, Midori Melon Liqueur, fresh Banana, and fresh Orange and Lime Juice
  • Ice Palace (Non-Alcoholic) – Served in a Souvenir Glass
    Mango Purée, fresh Pineapple and Banana Zico Coconut Water

Bread Selection

  • Knäckebröd – Dark Rye Bread
    with Liver Pâté Dip

Appetizers

  • Duke of Weselton’s Favorites
    Assorted Meats and Cheese with Knackerbrot, Pumpernickel and Pickles
  • Arendelle Gravlax
    with Apple Chips, Lingonberries and Crème Fraiche
  • Elsa’s Coronation Scallops
    Princess Scallops backed in a Shrimp Conac Tarragon Cream Sause, topped with Flaky Pastry
  • Jarlsbert Tart
    with Onion and Thyme

Soups & Salads

  • Oaken’s Red and Yellow Beetroot Salad
    with Asparagus, Pickled Radishes, Cornichons, and Mustard Dressing
  • Andersen Baby Field Greens
    with Vanilla, Apricots, Brioches Croutons, Candied Walnuts, and Lingonberry Dressing
  • Sven’s Carrot Soup
    with Caraway and Cream
  • Portobello Mushroom Consommé
    with Vegetables and fresh Herbs

Main Course

  • Herb Roasted Chicken
    with roasted Fennel Seed Potatoes, Seasonal Baby Vegetables and Port Wind Sauce
    A generous, mild, slight toffee flavor of a Icelandic Pale Ale
  • Anna’s Honey-Mustard Marinated Salmon
    with Sautéed Spinach, New Potatoes and an Aquavit-Sour Cream Sauce
    Linie Aquavit, light and crisp with her and spice flavors.
  • Hans’s Juniper Wild Boar Filet
    with Sparrle, Kale, Baby Roasted Turnips and Wild Mushroom Cream Sauce
    A robust and full bodied Barolo with violet and truffle notes
  • Veal “King Agda”
    Veal Lion topped with Pulled White Crab Meat and Béarnaise Glaze, served with Buttered Spinach, Creamy Polenta and a Red Wine Reduction
    A refreshing elegant and crisp Red with a kiss of spice on the finish.
  • Kristoff’s Rosemary Marinated Striploin
    with Crushed Red Bliss Potatoes, Butter Green Beans and Cabernet Jus
    Cabernet Sauvignon with wonder surprises.

Vegetarian

  • Pabbi’s Stuffed Babbage Roulades
    Savory Cabbage stuffed with Brown Rice, Asparagus, Leeks, Carrots, and Lingonberry served with a Dill Cream Sauce
  • Bulda’s Vegetable Lattice
    Celeriac, Carrots, Spinach and Shallots, Baked in a Puff Pastry served with a White Wine-Thyme Cream Sauce

Lighter Note Offerings

  • Alesund Smoked Trout Salad
    Flaked Smoked Trout with Roasted Carrots and Parsnips, Sour Cream, Beetroot, and Walnut Vinagrette
  • Grilled Grain-Fed Sirloin Steak*
  • Slow Rasted Chicken Breast*
  • Oven Baked Filet of Salmon*
    *Served with Garden Vegetables and choice of White Rice or Baked Potatoe


Frozen Desserts

  • Sweet Temptation
    A trio of Olaf’s White Chocolate Floro Dome, Almond Berry Crumble Cake, and Norwegian Pancake
  • Oaken Warm Apple Pudding Cake
    served with Butterscotch Cinnamon Sauce and Vanilla Bean Ice Cream
  • Olaf’s White Chocolat Floro Dome
    Centered with Carrot Cake, Norwegian Cardamon Cookie, and Marshmallow Whipped Cream
  • Pannekaken – Norwegian Pancake
    Pancakes rolled in with a Sweetened Lingonberry with Cream Cheese
  • Frozen Yogur Romanoff Sundae
    Fresh Strawberries marinated in Cointreau, Vanilla Frozen Yogurt and Chopped Pistachio Nuts

No Sugar Added Frozen Desserts

  • Sitron Mousse
    Light Creamy Lemon Mousse Served with Rhubarb Pure
  • Almond Berry Crumble Cake
    Served with fresh Berry Compote

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer