Ny fråga svar -Disneyland Paris i Juli?

Disneyland Paris

De senaste dagarna har jag fått många frågor om Disneyland Paris. Det märks att det snart är sommar och att många funderar på sina semestrar. Många frågor är så specifika att de inte har ett allmänintresse (men jag svarar på alla). Emellanåt får jag dock frågor som många kan ha nytta av. Malin mailade mig, med frågor som gällde Disneyland Paris i Juli:


Hej,

Hittade din blogg. Funderar på att resa till Disneyland Paris på semestern i juli. Vi får inte ledigt innan. Är det helt omöjligt att vistas där då? Avråder du från att resa i mitten på juli? Jag tänkte vi skulle ha 4 dagar i parkerna och bo på davy crockett ranch.

Tacksam för din expertis hjälp!
Med vänlig hälsning,
Malin


Hej Malin!
Vad roligt att du hittade min blogg!

Jag avråder ALDRIG från att resa till Disneyland Paris. :)
Visst är Juli den månaden som är mest populär tillsammans med Augusti. Detta eftersom skoleleverna har ledigt från halva Juli in i hela Augusti.
Davy Crockett Ranch rekommenderar jag absolut, speciellt under Juli eftersom man får så mycket frihet med de egna stugorna. Mitt extra tips med det är att ta Premium Cabins och inte Pioneer Cabins även om de är lite dyrare. Premium Cabins har nämligen aircondition vilket definitivt kan behövas eftersom det blir mycket varmt i Frankrike. (Tänk bara på att du måste ha bil för att bo på Davy Crockett Ranch eftersom det inte går några bussar till parkerna)
Ett annat tips är att boka genom den franska eller engelska sidan, det blir billigare.

Om du är orolig för köerna, så kan man undvika en hel del av dem genom att ha en plan för hur man ska "attackera" parkerna och i vilken ordning man ska ta attraktionerna och hur man ska gå. Jag gör gärna ett sådant schema till dig. Det jag behöver veta i så fall är vem ni är i familjen, d.v.s. hur gamla barnen är och vad ni gillar/ogillar. (t.ex. rädd för mörker, älskar berg och dalbanor o.s.v.)

Hör av dig om du undrar något mer!
Som du kanske har sett så skriver jag ibland ut de frågor som jag får om jag tycker att de är av allmänt intresse. Är det ok om jag lägger ut ditt brev med mina kommentarer?

Med vänlig hälsning Maria

Disneyland Paris är alltid värt ett besök!​

Davy Crockett Ranch

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer

maya.maache
,
Hej,

Jag läste din blogg och skulle vara väldigt tacksam om du hade möjlighet att hjälpa mig med ett schema. Vi är två vuxna och två pojkar på 7 och 11 är gamla. Dom är action intresserade. Inget för skräck injagande men lite action är kul. Vi ska åka den 12/7, har du möjlighet?
Tack snälla!
Mvh Maya
disneysemester
disneysemester,
Hej Maya!
Vad roligt att du har hittat min blogg. Jag behöver lite mer info, t.ex. hur många dagar ni ska vara där för att kunna skräddarsy ditt schema, men jag mailar dig det idag. 😊
Du kommer att få en fantastisk resa!
nouw.com/disneysemester