När öppnar Disneyland Paris?

Disneyland Paris

Covid-19 har påverkat oss alla och förhoppningsvis kommer 2021 att bli bättre. Det är många som hoppas på att sommarsemestrar kommer att bli möjliga och har börjat planera för dessa med viss försiktighet.

Ett av de mest populära resmålen för barnfamiljer är Disneyland Paris, men det är stängt i dagsläget. När kommer det att öppna igen och går det att boka för sommaren 2021?

Disneyland Paris kommer att hålla stängt till den 12/2-2021, då restriktionerna som de franska myndigheterna slutar att gälla. Det kan naturligtvis komma nya restriktioner som Disneyland Paris måste förhålla sig till, men i dagsläget planerar de att öppna som planerat den 13:e februari.

Bokningar för 2021 är öppna och Disneyland Paris har meddelat att alla bokningar är avgiftsfria och att avbokningar och modifieringar är gratis upp till 7 dagar innan planerad ankomst. Du kan alltså boka nu och få alla pengarna tillbaka utan problem. Bokar du direkt via Disney kan du även betala 15% nu och sedan betala resten senast 30 dagar innan ankomst. Du kan läsa mer här: https://www.disneylandparis.com/en-int/disney-package-description/

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer