My Disney Experience

Walt Disney World, Disney-vardag

Ska du åka till Walt Disney World i Florida? Då ska du absolut ladda ner appen:

My Disney Experience

Här finns det mesta samlat som du behöver hålla reda på när det gäller ditt besök på världens största nöjeskomplex. Här kan du hålla reda på dina Disney hotellreservationer, dina FastPass+ reservationer, dina Magic Bands, kötider i parkerna och m.m.m.

När du har laddat ner appen, ser den ut så här.

Det är lätt att hitta i appen.

Du kan se hur långa köerna är, och de uppdateras med bara någon minuts mellanrum. Detta har du enorm nytta av i parkerna. Naturligtvis har du fritt WiFi inne på Walt Disneys 4 parker.

Du kan snabbt och enkelt se var du kan träffa dina favoriter, och mellan vilka tider som de är där.

Alla matställen finns listade, med allt från de dyraste restaurangerna till de små snabbmatsluckorna. Du kan också se vilken typ av mat som serveras, och i vilken prisklass som de befinner sig i.

Letar du efter en toalett är de aldrig långt borta, men om du trots det inte ser en, så är det bara att konsultera appen.

Underhållning som parader och de mindre föreställningarna kan du hålla koll på.

Istället för att gå till Guest Services kan du hitta mycket av informationen som du letar efter i appen.

Har du bokat bord på en restaurang kan du kontrollera tiden här. Du har också alla dina Disney hotellreservationer nära. Du kan köpa dina biljetter direkt i appen och de linkas då automatiskt till ditt konto.

Du bestämmer själv bestämma vilken figur som representerar dig. Eftersom jag heter Åse Maria så kallas jag dessvärre för Aase på all dokument trots att Maria är mitt tilltalsnamn. Det första namnet som står i ditt pass är det som gäller.

Du kan ändra färg på dina Magic Bands, linka biljetter som du har köpt från en auktoriserad biljetthandlare eller bestämma din kod om du vill betala med ditt Magic Band inne i parkerna.

​My Disney Experience är en otroligt användbar app, som du har nytta av redan under din planering av ett besök på Walt Disney World. Det är också ett mycket praktiskt verktyg när du befinner dig i parkerna. 

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer