Mitt Disneyår 2019

Så här årets sista dag passar det bra att utvärdera året som har gått.


Jag har haft ett bra Disneyår. Våren var lugn utan några större händelser. Ett besök på Disneyland Paris var inplanerat, men fick tyvärr avbokas och planeras till nästa år. I slutet av juni åkte vi till Florida i nästan tre veckor. Under en vecka bodde vi på Disney's Old Key West Resort och besökte Walt Disney World. Resebloggen från EPCOT hittar du här: Reseblogg Florida - EPCOT 2019. Vi hade en fantastisk resa och det var otroligt att se Pandora - World of Avatar på Disney's Animal Kingdom för första gången Reseblogg Florida - Animal Kingdom 2019.

I augusti var jag på filmfest och passade på att lä ut mig till Pocahontas.

I september åkte jag och maken tillsammans med mina föräldrar på en 10 nätters kryssning med Disney Magic från Dover till New York. Som vanligt var vår kryssning full med fantastisk mat, möten med Disneyfigurer och roliga äventyr blandat med avkoppling. Tyvärr missade vi våra stopp i Kanada p.g.a. orkanen Humberto, men vi fick en extra dag i New York istället. New York var intressant och precis som man har sett i film och ett besök på Disney Store på Times Square är ett måste.

Självklart var årets pumpa Disneyinspirerad: det blev Musse Pigg.

I november skaffade jag min första tatuering, självklart en Disneytatuering. Jag valde en siluett av Musse Pigg på min vad.

Under året har jag också sett många Disneyfilmer, skaffat lite nya Disneysaker som böcker, julservis, POP figurer och kläder.

Sommaren 2020 kommer kanske att bjuda på en liten res till Walt Disney World och en Disneykryssning, men det är inte helt säkert än. Det som är helt bokat och klart är att jag kommer att springa lopp på Disneyland Paris Run Weekend i september. Loppen är bokade och vi kommer att bo på Disney's Hotel Cheyenne.

Vad mer som 2020 kommer att bjuda på i Disneyväg ska bli spännande att se. Följ med på resan här på bloggen, på Instagram: https://www.instagram.com/disneysemester/ och på Facebook https://www.facebook.com/Disneysemester/

2019 i bilder

Alla de klassiska Disneyfigurerna i ett fototillfälle på Disney Magic.

Mina 9 mest populära inlägg på Instagram under 2019

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer