Mina FastPass+ rekommendationer för EPCOT på Walt Disney World

Walt Disney World

Idag har det blivit dags att ge mina FastPass+ rekommendationer för EPCOT. Vill du veta mer om FastPass+ på Walt Disney World har jag skrivit om det här:

FastPass+ på WDW

Välja FastPass+

EPCOT består av två delar: Future World och World Showcase. Future World har en modern inriktning med attraktioner och interaktiva paviljonger. World Showcase består av olika paviljonger från flera länder. här finns: Kina, Mexico, Tyskland, Italien, Marocko, USA, Japan, Frankrike, Kanada och England.

På EPCOT finns det massor att se på och upptäcka, men en del missar att det faktiskt finns många originella attraktioner också.

Mina FastPass+ rekommendationer på EPCOT är:

  1. Frozen Efter After : Det här är den senaste attraktionen på hela Walt Disney World, den öppnades så sent som igår (21/6-2016) med över 4h kö. Den här attraktionen baseras på filmen Frost och har det mesta i den senaste animatronics teknologin. Oavsett om du gillar Frost eller inte, så är det här en attraktion som du inte ska missa.
  2. Soarin : Den nya versionen av Soarin visar inte bara vyer över Kalifornien utan från hela världen. Du sitter i säten som lyfts upp och du åker i en hängglidare framför en stor välvd skärm och med hjälp av rörelse, den fantastiska filmen och olika dofter känns det som att du verkligen flyger över landskapet.
  3. Test Track : Du är i princip en krockdocka som ska testa en ny bil. Efter olika labtester får du en snabb åktur längs en bana utomhus. Den är fartfylld och riktigt rolig. Den här vill man åka om och om igen.

Bubblare:

Mission: Space : Här är du en astronaut på en färd till Mars. Det finns två varianter, en som är lite mildare och en som många blir åksjuk av. För att uppleva gravitation, så snurrar kapslarna som du färdas i riktigt snabbt.

Spaceship Earth : Inuti den klassiska "golfbollen" på EPCOT finns den här attraktionen som visar olika epoker i historien.

Frozen Efter After ligger i Norges paviljong. Frost är fortfarande obeskrivligt populärt, och med tanke på att attraktionen är så ny och avancerad, så kommer köerna att vara löjligt långa under den närmsta tiden. Med FastPass slipper du köerna.

Soarin är enormt populär och har alltid långa köer, och därför är FastPass ett måste.

Test Track är så rolig att du måste uppleva den.

Här kan du hitta mina FastPass+ rekommendationer för de andra Walt Disney World:s parkerna:

FastPass+ på Magic Kingdom

FastPass+ Hollywood Studios

FastPass+ Animal Kingdom

​Alla bilder är privata och tillhör mig.

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer

The Disney Swede
,
Tycker egentligen att Test Track är en överskattad attraktion, men då det är få attraktioner i Epcot där det behövs FastPass får jag ändå hålla med dig i den bedömning. Annars föredrar jag egentligen i stort sett samtliga av Epcots nuvarande attraktioner över just Test Track.
disneysemester
disneysemester,
Där kan jag inte alls hålla med dig eftersom Test Track är en av mina favoriter. Den blev utan tvekan bättre efter "renoveringen" när de gjorde om hela inomhusdelen. Det är extra roligt att designa egna delar av en bil och se hur det fungerar i de olika testmomenten. Sedan gäller det ju att vara bäst av de som åker i bilen 😜
nouw.com/disneysemester