Mina FastPass+ rekommendationer av Magic Kingdom på Walt Disney World.

I den sista delen av mina rekommendationer för FastPass+ på Walt Disney World handlar om den mest populära och kända parken: Magic Kingdom

Vill du läsa mer om hur FastPass+ fungerar kan du läsa om det här:

FastPass+ på WDW

Välja FastPass+ på WDW

Magic Kingdom är den park som de flesta kommer att tänka på när de hör Walt Disney World eller Disney parker. Här möts du av det vackra Askungenslottet när du kommer in och det finns mängder att upptäcka. Här finns det massor med attraktioner som du inte ska missa, men det finns ett par som du absolut ska se till att skaffa FastPass till.

Mina FastPass+ rekommendationer för Magic Kingdom:

  1. Seven Dwarfs Mine Train: Det här är en av Disneys nyaste attraktioner och har varit enormt populär sedan dess. Här börjar du med en åktur i gruvvagnar inne i De sju dvärgarnas gruva där du får möta dvärgarna i nya, mycket uppdaterade animatronics. När du har sett gruvan övergår den lugna turen till en mer normal berg och dalbana.
  2. Splash Mountain: Det här är inte bara en Flumeride. Du åker i trädstockar i en rolig värld full av Bror Kanin, Bror Räv och Bror Björn. Det är fullt med roliga situationer och sången som sätter sig på hjärnan: "Zippety-Di-Do-Da".
  3. Big Thunder Mountain Railroad: Här åker du i skenande gruvvagnar i en klassisk berg och dalbana.

Bubblare:

Space Mountain :En ordentligt fartfylld berg och dalbana inomhus med blixtrar och flimrande planeter med ett rymdtema. Den är någorlunda intensiv, men den är inte alls lika "hemsk" som versionen i Disneyland Paris.

Peter Pan's Flight: Den här attraktionen gillar inte jag, eftersom jag tycker att den är så utdaterad och tråkig. Men, den är enormt populär och är ett måste för många barnfamiljer. Du åker i skepp och ser på olika scener från Peter Pan.

Pirates of the Carribean: Den här ska du absolut inte missa. Filmen blev inspirerad av åkturen, inte tvärtom. Numer är scener med Captain Jack Sparrow med bland piraterna. Vem vill inte åka nära piratskepp som skjuter kanonkulor som träffar i vattnet nära besökarna?


Big Thunder Mountain Railroad liknar ett övergivet gruvsamhälle.

Splash Mountain har de kända Bror Kanin, bror Räv och Bror Björn i olika scener.

Oavsett från vilket håll som du ser slottet är det otroligt vackert.

Mina FastPass+ rekommendationer för de andra parkerna kan du läsa här:

FastPass+ på EPCOT

FastPass+ på Animal Kingdom

FastPass+ på Hollywood Studios

​Alla foton är privata och tillhör mig.

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar