Mina Disneytröjor

Disney-vardag

Jag har en hel del Disneytröjor (och Disneystrumpor, Disneyhoods o.s.v.).
Jag använder enbart Disneytröjor på mitt jobb. Det underlättar naturligtvis att jag jobbar på fritids 😜, men även annars hade jag nog envisats med att använda mina Disneytröjor.

Jag får ofta frågan från barn om varför jag enbart använder Disneytröjor (många vuxna undrar säkert, men de frågar inte). Jag svarar alltid:
"Det gör mig glad!"
Man ska ha mer av det som gör en glad, och det anammar jag med mina tröjor (och andra plagg)

Hur många Disneytröjor, som jag har? Om jag bara räknar toppar, t-shirts och linnen, men inte hoods och liknande... Då ligger det 44st i garderoben, men jag behöver nog lite fler 😊😜

Jag lägger upp mina Disneykläder varje dag på Instagram och alla mina tröjor finns där redan. Kolla gärna där på:
disneymaria

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer

Maria,
Jag försöker också anamma din inställning lite mer; jag ska göra mer saker som gör mig glad!! Folk tycker säkert jag är galen som åker till Norge o ser Ylvis i tid o otid men jag tänker att det gör mig glad o då är det värt både tiden o pengarna! Att resa o att uppleva saker gör mig också glad, o likaså Disneyland Paris! 😄
www.ensammamammansvarld.blogg.se
disneysemester
disneysemester,
Du har så rätt Maria! Det är olika vad som jag gör en glad, och det ska man värna om och inte bry sig om andras inskränkta åsikter. Alla har något som gör tillvaron lite ljusare och gladare, det är bara upp till var och en att hitta vad som gör just den personen lyckligare.
nouw.com/disneysemester