Middag på kryssning dag 7

Disney Cruise Line, Reseberättelse

Det här var vår sista middag ombord på båten. Vi åt i Enchanted Garden

Min förrätt var Tomato Caprese. Jag är ett stort fan av mozarella och tomater och det var gott som väntat.

Sesame Crusted Tuna Sashimi är en förrätt som jag har valt på tidigare kryssningar och det är alltid gott, så maken valde det.

Yngste sonen valde: Malaysian Chicken Satay vilket gjorde äldste sonen avundsjuk när han såg tallriken.

Äldste sonens val val Porcini Sacchette och var inte överdrivet imponerad.

Jag och äldste sonen valde Crisp Romane Wedge salad

Yngste sonen hoppade över sallad/soppa, medan maken valde Dill and Lemon marinated shrimp

Min huvudrätt: Roasted Filet of Beef Wellington. Köttet var enormt mört och bra kryddat.

Äldsta sonen valde Chicken Snitzel och var mycket nöjd med det.

Maken och yngste sonen valde: Herb crusted Rack of Lamb. Båda var mycket förtjusta

Maken tog dessutom en huvudrätt till: Grilled Garlic Marinated Shrimp, men sa att lammet var godare.

Det blir lite trångt på bordet med två huvudrätter samtidigt.

Yngste sonen gick till Edge för sista gången och skippade efterrätten.Jag och äldste sonen valde Sweet Temptation: Cappuchino Mousse , Celebration cake och Chocolate Decadence. Moussen var godast

Maken valde Old Fashion Apple Pie, vilket alltid är gott.

Vi åt mycket god mat under vår kryssning, jag blir sällan besviken.

Alla foton är privata och tillhör mig.

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer