Middag på kryssning dag 3

Disney Cruise Line, Reseberättelse

Vi åt i Animators Palate. det var showen med Cruh och den är alltid underhållande.

Jag valde Smoked Salmon Tartar som förrätt. Det var utan tvekan den godaste förrätten på hela kryssningen, om inte den godaste rätten av alla.

Black Truffle Pasta Pursiettes är en av de mest populäraste förrätterna, men sonen var inte särskilt imponerad.

Creamy Butternut Squash Soup var mitt val av soppa. Den var god, och jag väljer nog den fler gånger.

Baked Potato and Cheddar soup lät gott, men yngste sonen tyckte att den smakade pulvermos.

Chicken & Walnut salad var god enligt maken

Argula leaves with beets and citrus var riktigt god med en fräsch dressing enligt äldsta sonen.

Jag, maken och äldste sonen valde: Ginger-Teriyaki dusted Angus Beef Tenderloin. Det är en av mina favoriter, och finns alltid på en av dagarna på skeppet. Som vanligt var det riktigt gott. Tallriken var helt renskrapad när jag lade ner besticken.

Yngste sonen valde Pennete Bolognese och har sedan sagt att det var hans favorit av allt som han åt på båten.

Egentligen orkade jag inte efterrätt efter huvudrätten, men lite glass går ju alltid ner... Cookies & Cream Sundae - kan det bli bättre?

Sweet Temptation väljs alltid av någon i familjen.

Alla bilder är privata och tillhör mig.

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer