Middag på kryssning dag 2

Disney Cruise Line, Reseberättelse

Dag två var Formal Night och vi åt i Royal Palace. Det var en fransk inspirerad meny.

Jag äter alltid escargot den kvällen som den finns på menyn. Det är mycket god och har rejäl smak av vitlök.

Duck Confit var inte en favorit hos barnen.

Maken gillade sin franska löksoppa.

Min sallad var mycket god: Red Wine Bosc Pear Salad

Min huvudrätt var Chateaubriand Roasted Filet Steak och den var mycket mör och god.

Crispy Roasted Duck Breast var god enligt de som provade den.

En av mina absoluta favorit efterrätter är Crème Brûlée, så självklart valde jag: Tahitian Vanilla Crème Brûlée

Sweet Temptation finns alltid på menyn och har små versioner av tre av kvällens efterrätter.

Det finns alltid en sundae att välja på och den här kvällen valde maken Strawberry Shortcake Sundae

Alla foton är privata och tillhör mig.

Alla foton är privata och tillhör mig om inget annat anges. 


 Mia - Din Disneyexpert

Gillar

Kommentarer